2777
2789
عنوان

خوشگلی به سفید بودن پوست و رنگی بودن چشمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 20 پست

درک میکنم

چون برا من پیش اومده با اینکه پسرم خیلی خوشگله و تنها حسن بچه خواهر شوهرم چشم رنگی بودنشه وقتی باهم بیرون میریم همه به بچه ی اون توجه میکنن

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی

یعنی وقتی دائم از بچگی بگن وای طرف خیلی خوشگل بود سفید و چشم رنگی بود خود به خود تو مغزت هک میشه که ملاک خوشگلی سفیدی و چشم رنگی داشتن هست .....

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

من خودم بور و چشم رنگی ام ،تو خانواده واقعا فرق نمیذاشتن ،اصلا فکر نمیکردم چیز خاصی باشه 

ولی وقتی وارد دبیرستان شدم تازه بعد دانشگاه ،خیلی تعریف میکردن و دوست داشتن اکثرا و‌جلب توجه میکرد