2777
2789

من26سالمه تابحال قرص کلسیم و دی و امگا نخوردم همیشه پوست بدنم خیلی بیش از حد خشکه در حدی ک پاهام همینجوری خشک خشک ترک میخوره میخام ل خودم برسم نمیدونم چ نوع ویتامین دی بخرم و ماهی چندتا بخورم کلسیم چ مارکی خوبه و ی قرص اهن بگین ک یبوست نیاره 

راستش من میخواستم ژل شستشو و آبرسان بگیرم اما دیدم بعضی ها گفتند پوست تیره میشه و یا جوش میزنه آیا شما استفاده می‌کنید؟

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید با پزشک مشورت کنید 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

قرص مولتی ویتامین خوبه

من یه قرص میخوام زینک و بیوتین نداشته باشه ولی بقیه ویتامینا باشه، کسی میشناسه؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
راستش من میخواستم ژل شستشو و آبرسان بگیرم اما دیدم بعضی ها گفتند پوست تیره میشه و یا جوش میزنه آیا ش ...

والا اصلا فایده نداشت کل بدنم خشکهه موهام دقیق فرق سرم خشکه پاهام ۷جلسه پدریکور رفتم تا انگشتاش خشکه و بی فایدس دگ میخام قرص بخورم ببینم تعثیر داره یا ن

اول باید بری آزمایش بدی ببینی چه ویتامینی کم داری. ولی کلا از این مکمل ها بگیر که ترکیب چند تا چیز ه ...

ازمایشام فقط کمی کم خونی نشون میداد پس چرا من پوستم خشکه همش دلم میخاد بخابم خستم بی حوصله و عصبی

خیلی خوبه که میخوایی به خودت و پوستت برسی،امگا ۳ بدون جیوه بگیر،ویتامین E۴۰۰،ماهی یکدونه ویتامین D50000,مولتی ویتامین بگیر، اگه آهن بدنت کمه فیفول بخور ولی اگر نه وقتی که پریود میشی فقط بخور،

اما اصله کاری پوست صورتتم هست که یک ضدافتاب،یک آبرسان قوی مخصوص پوستت،یک تونر،یک کرم دور چشم،با یک کرم مرطوب

اینا باید مخصوص پوستت بگیری،هفته ای یکبار اسکراب صورت

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
والا اصلا فایده نداشت کل بدنم خشکهه موهام دقیق فرق سرم خشکه پاهام ۷جلسه پدریکور رفتم تا انگشتاش خشکه ...

ببینید من زینک پلاس استفاده میکنم و قرص آهن هفته ای یه دونه ویتامین E اما شما قبلش برید دکتر و مطمئن باشید اینا براتون ضرر نداره 

یه مولتی ویتامین بخر با امگا سه هرروز بخور سه ماه  دی و کلسیمم فکر کنم ماهی یبار باشه خودم مصر ...

مولتی چاقم میکنه من ۶۷کیلو ام از اونام ک بالا تنه (بازو سینه و پشت سینه شکم چاق میشه) در حسرت ی باسن دارم پیر میشم 

کلسیم و دی ماهی یک بار بخورم بسه؟

راستش من میخواستم ژل شستشو و آبرسان بگیرم اما دیدم بعضی ها گفتند پوست تیره میشه و یا جوش میزنه آیا ش ...

ببین پول به چیزهای خوب بده اصلا ضرر نمیکنی،من از موقعی که ابرسان،تونر،میسالاواتر،ضدافتاب،ژل شستشو،کرم مرطوب،و کرم دور چشم میزنم،ب شدت تغییر پوستم دیدم،حتی دیگران گفتن چقد شفاف شدی،من پوستم چربه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.