2777
2789
عنوان

بستم نرسیده دستمم

330 بازدید | 25 پست

دوستان من یه بسته سفارش دادم

دیروز ده و چهل دقیقه ب دست پستچی دادن ده و چهل و هفت دقیقه زد رسیده به دست گیرنده

اما من نرسیده دستم

ب اداره پست مرکزی هم تازه زنگ زدم جواب نمیدن

چیکار کنم من الان

از دی.جی کالا بود تو خود دیج.یکالا ننوشته تحویل گیرنده شد

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

برو پست عزیزم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیج ی  کالا رو زنگ برن پشتیبانی سریع پیگیری میکنن

تو‌ گوگل شمارش هس

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
آخه نوشته تحویل پستچی شد برم‌ نباشه چی

بهرحال چون زده تحویل داده پستچی باید پاسخگو باشه کارت ماشین ما همین بلا سرش اومد تو پست یک ماه رفتیم و اومریم تا موفق شدیم بگیریمش

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

من شماره پستچی رو از خودش گرفتم تقی به توقی میخوره زنگ میزنم بستم چیشد 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
بهرحال چون زده تحویل داده پستچی باید پاسخگو باشه کارت ماشین ما همین بلا سرش اومد تو پست یک ماه رفتیم ...

هوو من حوصله ام‌نمیکشه انقد

هوو من حوصله ام‌نمیکشه انقد

نه ان شالله ک زود پیدا میشه

به خود دیجیکالا نگاه کن ببین چی زده. ببین زده دست مامور پسته یا رسیده دستت. نترس میرسه. اولین باره ا ...

اولین بارم نیست خیلی خرید میکنم ازش

ولی اولین باره پست پیشتاز زدم

تو دیج.ی زده تحویل پست 

الان نوشته تحویل مرسوله به مشتری