2777
2789
عنوان

شوهرم همه چی رو میگه نه

403 بازدید | 25 پست

خیلی اصرار دارم دماغم و عمل کنم شوهرم به هیچ وجه قبول نمیکنه حتی میگم پولش و خودم میدم میگه اصلا.صدبار تا حالا مطرحش کردم جوابش کلا نه هست.چیزای دیگه رو هم میگه نه.مو کوتاه کردن.مو رنگ کردن‌.ژل لب.میکرو ابرو مژه کاشتن.با دعوا نمیگه ها خیلی خونسرد ولی مصمم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست نداره خوشگل کنی

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

چیزای دیگه رو کار ندارم ولی من اگه شوهرم بهم بگه دماغت عمل نکن خوشحال میشم😂با اینکه شوهر ندارم ولی حس میکنم منظورش اینه خودت خوشکلی...

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

حالا شوهر من برعکس، هی میگه عمل کن اینجاتو اونجاتو ژل بزن کوفت‌و زهرمار بزن😒💩انقد پلنگای اینستا رو میبینه انقد فیلمای مضخرف بی محتوا میبینه

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙