خیلی اصرار دارم دماغم و عمل کنم شوهرم به هیچ وجه قبول نمیکنه حتی میگم پولش و خودم میدم میگه اصلا.صدبار تا حالا مطرحش کردم جوابش کلا نه هست.چیزای دیگه رو هم میگه نه.مو کوتاه کردن.مو رنگ کردن.ژل لب.میکرو ابرو مژه کاشتن.با دعوا نمیگه ها خیلی خونسرد ولی مصمم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر ممنم اینطوریه و وقتی خودم میرم بزتمم باز ب حرفش گوش نمیدم نچرال میزنم حتمن خوشگل نیستم من ک دوس ...
ربطی نداره.سلیقه مردا باهم فرق داره یکی عملی میپسنده یکی ساده و نچرال.یکی دوس داره زنش چاق باشه و چاقی رو خوشگلی میبینه یکی دوس داره لاغر باشه زنش و خوش اندام.شما حتما زیبا هستین ولی شوهرتون به خاطر اینکه شما رو شبیه سلیقه ی خودش کنه اعتماد به نفستدن و از بین برده بهش بگید از اول من و همین جوری دیدی میخواستی قبول نکنی.چهره ی من همینه و دوستش دارم خودتون اولویت باشین حرف منم اینه خواسته ی من باید مهم باشه ولی شوهرم نمیذاره شما هم دقیقا همین هستین