2777
2789
عنوان

شوهرم همه چی رو میگه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 25 پست

عزیزم میدونم واسه دل خودت میخوای ولی خب پسند شدی و شوهرتم همینجوری دوست داره

این خرجارو بذار واسه مثلا باشگاه ک اندام خوب رو قطعا همه مردا دوست دارن و اونم اجازشو میده

یا کلاس برو 

اینجوری دیگه به فکر عمل و اینجور چیزام نیستی و بعد یه مدت از سرت میوفته

خدایا شکرت❤️

چیزای دیگه رو کار ندارم ولی من اگه شوهرم بهم بگه دماغت عمل نکن خوشحال میشم😂با اینکه شوهر ندارم ولی ...

آره میگه عملی میخواستم میرفتم با عملی ازدواج کردم همینجوری خوبی.ولی من دوست دارم عمل بینی رو قبلا خانواده ام نمیذاشتن الان شوهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شما مدام دارید تقاضا میکنید و به قولی میدونه هر کاری و انجام بدی پشت سرش کار دیگه ای داری.‌واسه همین سفت اولی و نمیذاره انجام بدی.

مثل اینکه مثلا شما یک مانتو میخری میگی حالا ست کیف و کفش و روسری هم لازمه. اینم همینه😁

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
عزیزم میدونم واسه دل خودت میخوای ولی خب پسند شدی و شوهرتم همینجوری دوست داره این خرجارو ب ...

نه باشگاه و میگه بری یه مدت بعد نری چاق میشی.بهونه میاره کلا.البته اندامم خیلی اوکیه اضافه وزن ندارم.

آره میگه عملی میخواستم میرفتم با عملی ازدواج کردم همینجوری خوبی.ولی من دوست دارم عمل بینی رو قبلا خا ...

کم کم راضیش کن خوبه که پیشش خوشگلی ولی🌱🕊

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

وای شوهر منممممممم

حالا من دماغو مجرد بودم عمل کردم

میگمش ژل لب بزنم میگ اصلا

میدونمم وضعش خوبه بخاطر پول نمیگ

ولی حرصم میگیره منم میخام خودم برم بزنم اصلاهم گوش نمیدم😂فوقش یساعت ناراحت شه ولی میبینه خوشگل شدم ساکت میشه

حالا شوهر من برعکس، هی میگه عمل کن اینجاتو اونجاتو ژل بزن کوفت‌و زهرمار بزن😒💩انقد پلنگای اینستا رو ...

شوهر ممنم اینطوریه و وقتی خودم میرم بزتمم باز ب حرفش گوش نمیدم نچرال میزنم حتمن خوشگل نیستم من ک دوست داره خوشگل باشم براش نمیدونم والله 

ولی خودم نچرال بودن بیشتر میپسندم

به نظر من شما مدام دارید تقاضا میکنید و به قولی میدونه هر کاری و انجام بدی پشت سرش کار دیگه ای داری. ...

تقاضا نمیکنم حتی بهش میگم اجازه شوهر لازم نیست واسه عمل میگه من نمی‌ذارم ببینی لازمه:)

شوهر ممنم اینطوریه و وقتی خودم میرم بزتمم باز ب حرفش گوش نمیدم نچرال میزنم حتمن خوشگل نیستم من ک دوس ...

ربطی نداره.سلیقه مردا باهم فرق داره یکی عملی میپسنده یکی ساده و نچرال.یکی دوس داره زنش چاق باشه و چاقی رو خوشگلی میبینه یکی دوس داره لاغر باشه زنش و خوش اندام.شما حتما زیبا هستین ولی شوهرتون به خاطر اینکه شما رو شبیه سلیقه ی خودش کنه اعتماد به نفستدن و از بین برده بهش بگید از اول من و همین جوری دیدی میخواستی قبول نکنی.چهره ی من همینه و دوستش دارم خودتون اولویت باشین حرف منم اینه خواسته ی من باید مهم باشه ولی شوهرم نمیذاره شما هم دقیقا همین هستین

ربطی نداره.سلیقه مردا باهم فرق داره یکی عملی میپسنده یکی ساده و نچرال.یکی دوس داره زنش چاق باشه و چا ...

اوایل خودم دوست داشتم عمل و حتی ژل گونه زیاد و اینا الان جدیدن متنفر شدم در حد نچراال شاید انجام بدم دیگه