2777
2789

همیشه فکر میکنم که زندگی به زودی تموم میشه حتی اگه صدوبیست سال هم عمر کنیم تو چشم به هم زدنی میگذره و حوصله هیچ چیزی رو ندارم و بیشتر اوقات افسرده هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲۰سال زود تموم نمیشه خون ب دلمون میکنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

منم همینطور مخصوصا از وقتی که دو نفر همسن خودم فوت کردن

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

خب مرگ پایان زندگی نیست بلکه شروع دوبارست چه خوبه که در هر دو جهان خوب زندگی کنیم 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

خوب زندگی داره که میگذره 

چرا خوب نگذره 

وقتی بد میگذره حال مون هم خوب نیست روزگار بد و حال مان بد و دنیا بد 

وقتی منفعل و یک گوشه بنشینیم این حرف ها بیشتر از همه طرف ما را احاطه می کنه

وقتی حال مون خوبه که فعالیت کنیم که زنده گی کنیم که با هم مهربونم باشیم چون همه مون گذراییم

تا چند وقت پیش به همه چیز حساس بودم قبل ماه رمضون رفتیم عروسی یه دختره انقدر خوشگل وخوش اندام بود همه تالار تو کف اون بودن که چجوری یکی انقدر خوشگله بعد عروسی تو جاده چپ کرده بودن این دختره مرد هنوز باورم نمیشه.باخودم میگم چقدر این دنیا پوچه

نه اینجوری نیست از عمرت نهایت استفاده رو ببر ک حسرت واقعا عذاب‌اوره، من خودم سرم به سنگ خورده😀تو مثل من نباش تو هم همسن خواهر خودمی

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙