ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7532 عنوان کیا امپول جلوگیری ۳ ماهه استفاده میکنن 2799 بازدید | 29 پست من دیگه بچه نمیخوام ...میخواستم بدونم راضی هستین؟عوارض داره؟ وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده 1402/01/21 | 14:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترموعشقم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 29093 خاله من زد باردار شد😂😂😂😂😂 الان خودش ۶ ماهشه بچس یکسال و نیم🥴 همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
alonebano عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3986 من میزدم پریود نمیشدم اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمهوه. بی گومان حز دهکهم دیسان هر کورد بم. نیشتمانیشم... کوردستان. من دلداری کوردستانم ❤️🙂
تاقانکممم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3790 من چهار تا زدم تا یک سال مشکلی نداشتم بعدش گفتن بینشون وقفه بنداز شیش ماه قرص میخورم بعد دوباره چهار تا میزنم در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7532 خاله من زد باردار شد😂😂😂😂😂 الان خودش ۶ ماهشه بچس یکسال و نیم🥴 منم با قرص اورژانسی باردار شدم وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
هلن1372 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 1104 نزن عوارض داره من یه بار زدم گفته بودن قراره پریود نشم ۸ ماه پریود نشدم دوباره با قرص و آمپول پریود شدم
برددد عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1728 وااااااای اصلا نزن خاهرمنکه زدم تا۴ماه بیشتریکسره خونریزی داشتم یک بچه کوچیک جرئت نداشتم بلندکنم شری میکردمیریخت اصلا نزن چ یک ماهه چ سه ناهه
selenasel عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 4196 قرص و امپول هر دو عوارضش خیلی بیشتر از دستگاهه چون اونا وارد خون میشن دستگاه ده ساله بزار راحتفقط شاید اوایل خونریزی یکم بیشتر میشه و زمانشم بیشتر شایدم فرقی نکنه اما درکل خیلی خوبه
ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7532 من چهار تا زدم تا یک سال مشکلی نداشتم بعدش گفتن بینشون وقفه بنداز شیش ماه قرص میخورم بعد دوباره چهار ... دکتر برات نوشته بود یا از داروخانه میتونم بگیرم ؟و اینکه میگن چاق میکنه چاق شدین؟ وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7532 قرص و امپول هر دو عوارضش خیلی بیشتر از دستگاهه چون اونا وارد خون میشن دستگاه ده ساله بزار راح ... از دستگاه میترسم وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
تاقانکممم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3790 دکتر برات نوشته بود یا از داروخانه میتونم بگیرم ؟ و اینکه میگن چاق میکنه چاق شدین؟ من خودم از داروخانه گرفتم نه عزیزم چاق نشدم اصلا ولی هر بدنی یه واکنشی داره در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
selenasel عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 4196 من با آیودی باردار شدم 😁 من ک 10 ساله داشتم چیزی نشد، ممکنه واسه شما جابجا شده باشه یا خوب نبوده. وگرنه خود دکترا میگن با دستگاه یک در هزار بچه دارشن