2777
2789
عنوان

کیا امپول جلوگیری ۳ ماهه استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 29 پست
منم با قرص اورژانسی باردار شدم  

بنظرم اگه دیگه بچه نمیخوای کلا برو عمل کنن ببند

درسته میگن نمیذارن ولی منظورشون دولتیه

دکترای متخصص خیلی راحت پولشونو میگیرن و لوله هاتو میبندن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من خودم از داروخانه گرفتم نه عزیزم چاق نشدم اصلا ولی هر بدنی یه واکنشی داره

گوگل نوشته بود ممکنه خون لخته فلان بشه  یکم ترسیدم 😐

ولی واقعن چاره ای ندارم 

چون میدونم قرص و حوصلم نمیاد بخورم ب وقتش 

دستگا میترسم 

دوتا بچه دارم و ذیگه نمیخوام 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه دیگه بچه نمیخوای کلا برو عمل کنن ببند درسته میگن نمیذارن ولس منظورشون دولتیه دکترای متخص ...

اره باید بپرسم ولی سنمم کمه۲۵ سالمه نمیدونم دکتر عمل کنه یا نه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
بنظرم اگه دیگه بچه نمیخوای کلا برو عمل کنن ببند درسته میگن نمیذارن ولی منظورشون دولتیه دکترای متخص ...

خوب نیست، زودتر یائسه میشه اون وقت 

یائسگی ام ک کلا بیشتر زنارو بهم میریزه

گوگل نوشته بود ممکنه خون لخته فلان بشه  یکم ترسیدم 😐 ولی واقعن چاره ای ندارم  چون میدون ...

گوگل سرچ کن سردرد دارم بدترین عوارض هارو مینویسه من خودم خیلی راضی بودم ولی بهتره بعد یک سال یه وقفه بندازی

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
من ک 10 ساله داشتم چیزی نشد، ممکنه واسه شما جابجا شده باشه یا خوب نبوده.  وگرنه خود دکترا میگن ...

بعد پسرم ۴ سال گذاشتم خوب بود بعد دخترم جا به جا شده بود دکترم گذاشته بود ولی دیگه منو به چوخ داد

خوب نیست، زودتر یائسه میشه اون وقت  یائسگی ام ک کلا بیشتر زنارو بهم میریزه

ب شوهرم  میگم تو برو عمل وازکتومی 

نمیره 

نمیدونم این مردا چرا انقد  بخودشون سختی نمیدن  انگار پادشاهی چیزیه  حتمن باید تولید مثل کنه 😒

خوب نیست، زودتر یائسه میشه اون وقت  یائسگی ام ک کلا بیشتر زنارو بهم میریزه

درسته 

ولی میگه بچه نمیخوام و قرص و دستگاهم استفاده نمیکنم

آمپولم که درصد بارداریش بالاس

باید پس طبیعی جلو گیری کنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
درسته  ولی میگه بچه نمیخوام و قرص و دستگاهم استفاده نمیکنم آمپولم که درصد بارداریش بالاس بای ...

امپول ک میگن حتی نازا میکنه عزیزم 

با جلوگیری طبیعی و قرص اورژانسی من باردار شدم 

ب شوهرم  میگم تو برو عمل وازکتومی  نمیره  نمیدونم این مردا چرا انقد  بخودشون س ...

ای گفتیییییی  منم بهش میگم برو میگه من بازم بچه میخوام 😐😐😐 اصلا کمک نمیکنه، خسیسم هست 😑😑😑 منم یواشکی دستگاه گذاشتم 

امپول ک میگن حتی نازا میکنه عزیزم   با جلوگیری طبیعی و قرص اورژانسی من باردار شدم

گفتم که خاله ی خودم با وجود زدن آمپول باردار شده

الانم شش ماهشه ؛ دیگه بقیشو نمیدونم که میگی نازا میکنه یا چی

ای گفتیییییی  منم بهش میگم برو میگه من بازم بچه میخوام 😐😐😐 اصلا کمک نمیکنه، خسیسم هست 😑😑😑 ...

خوب کردی  

اصلن دیگه شرایط جامعه خوب نیست واسه چن تا بچه 

گرونی فساد 

گفتم که خاله ی خودم با وجود زدن آمپول باردار شده الانم شش ماهشه ؛ دیگه بقیشو نمیدونم که میگی نازا م ...

البتع ک میگن همه رو دستکاری کردن برا بارور شدن 😒