2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیگه کمتر کسی هستش که بیماری نداشته باشه

بله اکثر بیماری ها هم به خاطر بی عقلیه به جز اونا که ژنتیکیه. من بیماری خاصی ندارم راستش چون به روزه و استخاره و عنبرنسا و اینا اعتقاد ندارم و سالم و علمی زندگی میکنم.

بله اکثر بیماری ها هم به خاطر بی عقلیه به جز اونا که ژنتیکیه. من بیماری خاصی ندارم راستش چون به روزه ...

خب ازنظر علمی که فواید روزه ثابت شدس حتی دانشمندان غربی هم پی بردن بهش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
بله اکثر بیماری ها هم به خاطر بی عقلیه به جز اونا که ژنتیکیه. من بیماری خاصی ندارم راستش چون به روزه ...

منم منظورم بیماریهای خاص نیست ، همین خود درمانی های که افراد رو بدن شون انجام میدند بدون هیچ اطلاعات منطقی یا علمی ، خداروشکر که شما سالمی 

منم منظورم بیماریهای خاص نیست ، همین خود درمانی های که افراد رو بدن شون انجام میدند بدون هیچ اطلاعات ...

دیگه بدیهیه که نباید به خاطر روزه سیستم هورمونی بدن رو مختل کرد چون ریسک سرطان میره بالا. بعدم میشبینن از خدا میخوان شفاشون بده