2777
2789
عنوان

راننده ی مبتدی

683 بازدید | 18 پست

آیا طبق قانون پشت ماشینتون برچسب راننده ی مبتدی را چسبونده اید؟

تعداد رای : 17
نظرسنجی
خیر
11
64%
بله
1
5%
به نظرم لازم نیست
1
5%
خیلی خیلی لازم است
4
23%
 اهدنا الصراط المستقیم...
اسکلمون میکنن تو‌خیابون این کارا چیه😂

ولی اینجوری متوجه شرایطتون هستن به هر حال مسلط نباشیم ممکنه خاموش کنیم یا آروم برونیم بنظرم بقیه بدونن بهتره

اهدنا الصراط المستقیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینجوری متوجه شرایطتون هستن به هر حال مسلط نباشیم ممکنه خاموش کنیم یا آروم برونیم بنظرم بقیه بدو ...

کلا خانوم باشی و پشت فرمون از قصد میپیچن جلوت و اذیتت میکنن دیگه چه برسه اون‌برچسبم بزنی

یسریا خیلی بدفرهنگن

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

من گواهینامم مال خیلی سال پیشه اونموقع اینچیزا مد نبود😅

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مگه همچنین چیزی هم بوده من نمیدونستم! 

اتفاقا چند وقت پیش برا خودم فکر میکردم من زمانی که گواهینامه گرفتم اوایلش یه متن بنویسم بزنم پشت شیشه که مبتدی هستم و بقیه راننده ها شرایطم رو درک کنن بعد گفتم شاید این ایده ی مسخره ای باشه و به خودم خندیدم😁