2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 95 پست
ممنون نسا جون  انشالله بزودی دامن خودت هم سبز میشه 🙏 همش میگم پس چرا بیبی چک کمرنگ شد  ...

اصلا بی بی چک رو قبول ندارن خیلی از دکترا.

اگر خون ریزی یا درد  داری باز یه چیزی وگرنه عزاب نده خودتو الکی. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم آز دادی؟    یا فردا میدی

سلام عزيزم. دل تو دلم نبود برم یا نرم جرات بی بی زدنم که اصلا ندارم. گذاشتم فردا که موعدمم هست. توکل به خدا 🙏🙏

خودت چی کار کردی عزیزم نرفتی برای شروع سیکل؟

سلام عزيزم. دل تو دلم نبود برم یا نرم جرات بی بی زدنم که اصلا ندارم. گذاشتم فردا که موعدمم هست. توکل ...

خیلی تو فکرتم،به خصوص که اینبار سه تا انتقال دادی  انشاالله که مامان شدی اونم مامان دوسه تااا  

سلام عزيزم. دل تو دلم نبود برم یا نرم جرات بی بی زدنم که اصلا ندارم. گذاشتم فردا که موعدمم هست. توکل ...

من نه عزیزم نرفتم،رفتم پیش دکتر طب سنتی گفت خیلی ضعیف شدی،واسه سه ماه دارو داد بعد گفت برو انجام بده،دیگه نمیدونم داروهاش فایده داره یا نه،با این شرایط بهمن میرم ان شاالله،اگرم کیست داشته باشم که کلا میفته اونطرف سال چون اسفند دیگه نقشینه سیکل شروع نمیکنه،یا اینکه خودم میگم دی برم آزاد سونو بدم که اگه کیست دارم یه ماه ال دی بخورم بعد بهمن برم پیش نقشینه،نظرت چیه؟

میگم به نظرت ریسک کنم سرخود لتروزول یا کلومیفن بخورم با اقدام طبیعی شانسمو یه بار دیگه امتحان کنم؟آمپولاشو که نمیدن ولی قرصارو چرا

خیلی تو فکرتم،به خصوص که اینبار سه تا انتقال دادی   انشاالله که مامان شدی اونم مامان دوسه تااا ...

وای فکر کن🤣🤣 

خود دکتر امیدش به دوتاش بود فقط. دوتا کامپکت بود یه 8b كه برای فریز مناسب نبوده  و حیفم بوده بندازن دور برای همین انتقالش دادن با نظر جنین شناس. 

من نه عزیزم نرفتم،رفتم پیش دکتر طب سنتی گفت خیلی ضعیف شدی،واسه سه ماه دارو داد بعد گفت برو انجام بده ...

طب سنتی هم خوبه خیلی ها جواب گرفتن فکر بدی نیست. به خودت بیشتر برس. برای کیستم چاره اش ال دیه یه دوره بخور و  بهمن برو ایشالا همه چیز به بهترین شکل پیش بره عزیزم. مکمل هم بخوری بد نیست مولتی ویتامین اُپتی وومن optiwoman و همینطور اوبوست حتما بخور برای کیفیت تخمک. 

میگم به نظرت ریسک کنم سرخود لتروزول یا کلومیفن بخورم با اقدام طبیعی شانسمو یه بار دیگه امتحان کنم؟آم ...

آره اینم میشه ولی برو پیش یه متخصص زنان که حتما برات يه hcg هم بنویسه تزریق کنی روز ۱۴ سیکل. من یه بار این کارو کردم متاسفانه تخمک آزاد نشد خودش و کیست گرفتم. 

آره اینم میشه ولی برو پیش یه متخصص زنان که حتما برات يه hcg هم بنویسه تزریق کنی روز ۱۴ سیکل. من یه ب ...

عزیزم اگه مثبت شدی خودت خبر بده خوشحالم کن، من نمیخوام اذیت بشی با پیگیری های مداومم

عزیزم اگه مثبت شدی خودت خبر بده خوشحالم کن، من نمیخوام اذیت بشی با پیگیری های مداومم

نه عزیزم چه اذیتی اینجا صحبت با بچه ها خودش یه دلگرمیه عزیزم.

چشم‌حتما خبر میدم. خودم که خیلی دلم‌ روشنه یه آرامش خاصی دارم‌، اونقدر عجیب که منفی هم بشه ناراحت نمیشم دیگه🙂

نه عزیزم چه اذیتی اینجا صحبت با بچه ها خودش یه دلگرمیه عزیزم. چشم‌حتما خبر میدم. خودم که خیلی دلم‌ ...

خداروشکر عزیزم حال خودت از هرچیزی مهمتره،همیشه خوب باشی ان شاالله

خداروشکر عزیزم حال خودت از هرچیزی مهمتره،همیشه خوب باشی ان شاالله

عزیزم‌من متاسفانه جواب ازمایشم منفی بود☹  دیگه فقط امیدم به جنین های فریزم هست. آذر ماه میشه انتقال بعدیم.