2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 95 پست
سلام عزیزم منم خارج از رحمی بودم فرودین شما بعدش عکس رنگی گرفتین؟اقدام کردین دوباره؟

سلام عزیزم،نه، بعدش نه سونو دادم نه عکس،اقدام جدی هم نداشتیم،بدون جلوگیری بوده فقط ولی دیگه میدونیم طبیعی نمیشه مگه معجزه بشه 

سلام عزیزم،نه، بعدش نه سونو دادم نه عکس،اقدام جدی هم نداشتیم،بدون جلوگیری بوده فقط ولی دیگه میدونیم ...

عزیزم عکس رنگی برو بگیر بنظرم خیلی کمک کنندس من عکس گرفتم یه لوله خارج از رحم باز شد اما لوله چپم با هیدروسالپنکس مسدوده و دکتر گفت تا سه ماه اگه باردار نشدی بیا لاپاروسکوپی منم خیلی ناامیدم به ای وی آف فکر میکنم شما چندسالته؟بچه نداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عکس رنگی برو بگیر بنظرم خیلی کمک کنندس من عکس گرفتم یه لوله خارج از رحم باز شد اما لوله چپم با ...

عزیزم قبل خارج رحمی عکس گرفتم که مشکلی نبود،بعد از اونم هرچی به دکترم گفتم برم بگیرم گفت نیازی نیست،من سی سالمه نه ندارم،شش ساله تو اقدامم،منم دیگه باید برم آی وی اف 

عزیزم قبل خارج رحمی عکس گرفتم که مشکلی نبود،بعد از اونم هرچی به دکترم گفتم برم بگیرم گفت نیازی نیست، ...

منم قبل خارج از رحمی هیچ مشکلی نداشتم با یکبار اقدام خارج از رحمی شدم ویه لوله ام عملا به کارم نمیاد و باید خارج بشه ۶ماهه درگیرم توده من سایزش کوچیک شدع ولی از بین نرفتع هنوز با اینکه بتام زود صفر شد این ماه دومین ماه اقداممه منم ۲۷ سالمه ۶ ماهه فقط به بچه دارم فکز میکنم دکترا گفتن قبل لاپراسکوپی بیا تخمگ کشی کن که ذخیره تخمدانت بر اثر عمل کم نشه خلاصه الان رو هوام تنبلی اینا نداری؟

عزیزم قبل خارج رحمی عکس گرفتم که مشکلی نبود،بعد از اونم هرچی به دکترم گفتم برم بگیرم گفت نیازی نیست، ...

بنظرم یه دکتر دیگع برو عکس بگیر خود ماده حاجب لوله اگه کمی مسدود باشه باز میکنه شاید خدا خواست و باردار شدی من دوتا لوله ام مسدود بود یکیش تو عکس باز شد ای وی آف بخوای بری حتما عکس رنگی مینویسن

منم قبل خارج از رحمی هیچ مشکلی نداشتم با یکبار اقدام خارج از رحمی شدم ویه لوله ام عملا به کارم نمیاد ...

درکل یعنی شش ماهه اقدامی؟خیلی وقت داری حالا،ناامید نباش،چرا تنبلی دارم، چطور متوجه شدی کامل از بین نرفته؟من والا چک نکردم بعدش ببینم درچه حالم،امیدوارم چسبندگی و مشکلات لوله به تنبلی اضافه نشده باشه 

نه یکبار اقدام‌کردم خارج از رحمی شد الان ماه دومم منظورم اینه بعد فروردین به بچه فکز میکنم اما از مرداد اقدام کردم اخه من لوله ام هیدرو یعنی یه مایع داره مانع لانه گزینی میشه باید دربیاد من تنبلی ندارم اما مشکل لوله دارم از رو سونو فهمیدم هر ماه سونو دادم وقتو هدر نده برو عکس و سونو بده حداقل اگه مشکلی باشه بدونی زودتر حل کنی عزیزم 

نه عزیزم ندارم،منم پنج سال بدون هیچ مشکلی درگیر ناباروری بودم که در نهایت با ای یو ای باردار شدم که ...

سلام 

ببخشید عزیزم شما همون موقع که اولین بار آز بتا دادی 

سونو نکردی که ببینی ساک حاملگی تشکیل شده یا نه ؟؟

بله من اوایل بی بی چکم منفی و آزمایش بتام مثبت بود. ولی ضعیف بود و سقط شد متاسفانه.

عزیزم شما روز چندم بعداز انتقال بیبی چک زدی که منفی بود و روز چندم آز دادی که مثبت بود ؟؟ و اینکه عدد بتاتون چند بود ؟؟ 😥

سلام  ببخشید عزیزم شما همون موقع که اولین بار آز بتا دادی  سونو نکردی که ببینی ساک حاملگ ...

نه عزیزم،وقتی آزمایش دادم سوم عید بود و دکترم تا دو هفته بعدش نبود،بعد وقتی رفتم پیشش تکرار بتا و سونو رو تجویز کرد 

عزیزم شما روز چندم بعداز انتقال بیبی چک زدی که منفی بود و روز چندم آز دادی که مثبت بود ؟؟ و اینکه عد ...

من روز ۲۸ اول آزمایش دادم عددم ۳۲ بود حدودا، بعد بی بی چک زدم دیدم منفیه. روز ۳۰ ازمایشو تکرار کردم شده بود حدود ۸۰ باز بی بی منفی! و روز ۳۲ بتا ۲۹۰ بود بازم بی بی چک  منفی! و روز ۳۴ بتا ۵۹۰ باز منفی!!! دیگه چون دکترم آزمایش ها  رو تایید کرد تست نزدم ولی در نهایت سقط شد توی حدود ۷ هفته. کلا من خونریزی زیاد داشتم سقط تهدیدی بود و افزایش دوز پروژسترون هم کمکی نکرد 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

من روز ۲۸ اول آزمایش دادم عددم ۳۲ بود حدودا، بعد بی بی چک زدم دیدم منفیه. روز ۳۰ ازمایشو تکرار کردم ...

من ۱ مهر iui کردم 

۱۵ مهر ( ۱۵ روز از امپول hcg میگذشت ) بیبی چک زدم

مثبت شد با خط واضح ؛ شبش دوباره زدم حتی پررنگتر از صبح بود ؛ به دکترم پیام دادم گفتم نکنه هنوز تاثیر hcg هست که گفت نه مثبتی  ؛چون اثر امپول نهایت ۱۴ روزه اونم بصورت هاله میفته 

گفت فرداش برم آزمایش بدم ( روز ۱۶ iui که میشد روز ۳۰ پریودی ) ؛ صبح قبل رفتن آزمایشگاه ؛ باز بیبی زدم ؛ دیدم خط کمرنگ شده ! کلی بهم ریختم که حتما مثبت نیست و با ناامیدی رفتم آز دادم ، جوابو که گرفتیم   زده بود : بتا بالای دویست 

متعجب موندم که جریانه بیبی پس چی بود 

رفتم مطب و دکتر گفت آزمایش ارجحه  ؛ گفتم چون سنم بالاست و یکی از لوله ها یکم انسداد داشتم میترسم واسه خارج رحمی و اینا 

دکتر گفت سونو میکنم اگه ساک حاملگی دیده شد نیاز به تکرار آز نیست ؛ سونو کرد و ساک حاملگی دید و گفت دیگه نمیخواد تکرار کنی ، چون وقتی ساک تشکیل شده احتمال خارج رحمی خیلی کم میشه ؛ ولی مواظب باش و اگه درد شدید یا لکه بینی و اینا داشتی سریع بیا 

دوهفته دیگه هم بیا واسه سونو قلب 

خیلی نگرانم همش حواسم پرته ؛ کوچکترین علائمی که میاد سراغم ترس برَم میداره 😥😥

من ۱ مهر iui کردم  ۱۵ مهر ( ۱۵ روز از امپول hcg میگذشت ) بیبی چک زدم مثبت شد با خط واضح ؛ شبش ...

خب این استرسی که داری تو این شرایط سمه برات! ممکنه بدنت جنینی که لانه گزینی کرده رو پس بزنه حتی! پس خواهشا فکرای منفی رو بذار کنار. 

همین که ساک بارداری دیده شده خدارو شاکر باش شما که با روش کمک باروری باردار شدی باید خیلی مواظب خودت باشی و انرژی مثبت داشته باشی. اگه لکه بینی یا درد خاصی نداری طبق دستورات پزشکت برو جلو امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی و نی نی رو سالم بغل بگیری. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

خب این استرسی که داری تو این شرایط سمه برات! ممکنه بدنت جنینی که لانه گزینی کرده رو پس بزنه حتی! پس ...

ممنون نسا جون 

انشالله بزودی دامن خودت هم سبز میشه 🙏

همش میگم پس چرا بیبی چک کمرنگ شد 

حالا پریروز صبح دوباره بیبی چک زدم 

عجیبه که حتی اون خط c ( کنترل ) هم خیییلی کمرنگ افتاد 

حالا نمیدونم این کیتها مشکل دارن 

یا خدای نکرده وضعیت من خطریه 😥🤦‍♀️