من شش هفته م که فهمیدم خارج رحمیه،شنبه بیمارستان سه تا آمپول متوترکسات برام زدن ولی تا الان هیچی دفع نکردم،لکه بینی خیلی خیلی کمی دارم،یعنی هنوز وقت هست برای اثرگذاری آمپولها یا اینکه باید برم پیگیری کنم مبادا لوله مو از دست بدم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزيزم. دل تو دلم نبود برم یا نرم جرات بی بی زدنم که اصلا ندارم. گذاشتم فردا که موعدمم هست. توکل ...
من نه عزیزم نرفتم،رفتم پیش دکتر طب سنتی گفت خیلی ضعیف شدی،واسه سه ماه دارو داد بعد گفت برو انجام بده،دیگه نمیدونم داروهاش فایده داره یا نه،با این شرایط بهمن میرم ان شاالله،اگرم کیست داشته باشم که کلا میفته اونطرف سال چون اسفند دیگه نقشینه سیکل شروع نمیکنه،یا اینکه خودم میگم دی برم آزاد سونو بدم که اگه کیست دارم یه ماه ال دی بخورم بعد بهمن برم پیش نقشینه،نظرت چیه؟
من نه عزیزم نرفتم،رفتم پیش دکتر طب سنتی گفت خیلی ضعیف شدی،واسه سه ماه دارو داد بعد گفت برو انجام بده ...
طب سنتی هم خوبه خیلی ها جواب گرفتن فکر بدی نیست. به خودت بیشتر برس. برای کیستم چاره اش ال دیه یه دوره بخور و بهمن برو ایشالا همه چیز به بهترین شکل پیش بره عزیزم. مکمل هم بخوری بد نیست مولتی ویتامین اُپتی وومن optiwoman و همینطور اوبوست حتما بخور برای کیفیت تخمک.
خدایا از راهی که با امید میروم، مرا با اندوه برنگردان. 🤲🏻💫
میگم به نظرت ریسک کنم سرخود لتروزول یا کلومیفن بخورم با اقدام طبیعی شانسمو یه بار دیگه امتحان کنم؟آم ...
آره اینم میشه ولی برو پیش یه متخصص زنان که حتما برات يه hcg هم بنویسه تزریق کنی روز ۱۴ سیکل. من یه بار این کارو کردم متاسفانه تخمک آزاد نشد خودش و کیست گرفتم.
خدایا از راهی که با امید میروم، مرا با اندوه برنگردان. 🤲🏻💫