2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 95 پست
عزیژم پست جدیدتو برای من نمیاره 

پیامم رو نصفه تایپ کرده بودم دستم خورد روش ارسال شد بعد پاکش کردم برای همین نیورده. 😇

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

ممنونم عزیزم ببخشید ناراحتت کردم واقعا چیزی رو که تجربه کردم هرگز برای کسی نمیخوام منفی شدن هزار بار ...

وتقعا حرفتو‌قبول دارم منفی شدن اینقدر درد روحی نداشت که این اتفاق ها داره،نه عزیزم من تو دوهفته اول که فهمیدم باردارم دردی نداشتم،حتی وقتی بعد دوهفته سونو شدم و ای پی تایید شد و بیمارستان بستری شدم  و آمپول زدم درد نداشتم،بعد ازاون یه درد نه چندان شدید ولی تا یکماه داشتم سمت راست بدنم،منم یکماه هرچندروز بتا دادم،ولی شما جنینت بزرگتر بوده چطور چیزی دیده نشده،عجیبه!ولی خب میدونی که مهمه باید تحمل کرد و بتارو چک کرد مدام،الان یعنی خودت حس نکردی که سقط شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم ببخشید ناراحتت کردم واقعا چیزی رو که تجربه کردم هرگز برای کسی نمیخوام منفی شدن هزار بار ...

اینکه میگی درد سمت چپته شاید ای پی بودی شمام ولی میگی ندیدن که،مگه اینکه مثل از من رشدش متوقف شده بوده تو هفته های پایین و خیلی کوچیک بوده، درد به دست و‌ کتفتم میزنه؟

وتقعا حرفتو‌قبول دارم منفی شدن اینقدر درد روحی نداشت که این اتفاق ها داره،نه عزیزم من تو دوهفته اول ...

من ۵ روز قبل سونو دل درد و کمر درد شدید گرفتم به همراه کمی خون ریزی تیره  که احتمالا هر اتفاقی افتاده مال همون موقع است . خودمم واقعا تعجب کردم جنین بزرگتر از ۷ هفته بود ولی چیزی دیده نشد... الانم گاهی که بهش فکر می کنم یه درد تلقینی دارم انگار، اصلا قابل توجه نیست. چیزی هم دفع نکردم. بعد از قطع داروها هم خون ریزیم در حد لکه بود. ولی حسم می گه من کلا بارداریم پوچ بوده از اول، اگه توانش رو پیدا کردم ادامه بدم برای دوره ی بعدی می گم برام بنویسه micro به جای ivf .

اینکه میگی درد سمت چپته شاید ای پی بودی شمام ولی میگی ندیدن که،مگه اینکه مثل از من رشدش متوقف شده بو ...

نه عزیزم هیچ دردی نداشتم.

به نظرم برای منم رشدش متوقف شده بوده  سونو هم واژینال انجام دادن به دقت که چیزی ندیدن فقط چون گفتم لکه بینی دارم شک کرد به ep بودن، حتی شکمی هم انجام داد یعنی قسمت پهلو ها رم چک کرد چون دیدن خیلی مضطربم دلشون سوخت زیر و روی شکم و زیر شکم و واژن و همه جا رو ریز بررسی کردن هیچی نبود که نبود. دکتر جواب سونو رو که دید گفت چون درد نداری این سقط بوده، اما خودم حس می کنم پوچ بوده چون بتا اول دو برابر میشد از ۳۲ شد ۸۸ بعد ۲۹۰ و بعدش دیگه قطره چکونی بالا رفت🙁 

من ۵ روز قبل سونو دل درد و کمر درد شدید گرفتم به همراه کمی خون ریزی تیره  که احتمالا هر اتفاقی ...

آره عزیزم احتمالا اصلا رشد نکرده،بازم واسه سقطمون اذیت نشدیم،میکرو یعنی تعیین جنسیت کنی؟هزینه میکرو بالاتره؟

من ۵ روز قبل سونو دل درد و کمر درد شدید گرفتم به همراه کمی خون ریزی تیره  که احتمالا هر اتفاقی ...

واقعا برگشت به پروسه درمان خیلی کار سختیه،منم اینقدر دنبال کار گشتم تا پیدا کردم تا فعلا دیگه بهش فکر نکنم بااینکه سنم داره میره بالا 

آره عزیزم احتمالا اصلا رشد نکرده،بازم واسه سقطمون اذیت نشدیم،میکرو یعنی تعیین جنسیت کنی؟هزینه میکرو ...

نه عزیزم میکرو خودشون اسپرم رو تزریق می کنن داخل تخمک در نتیجه بهترین اسپرم و تخمک ها باهم لقاح پیدا می کنن.

اما ivf تخمك و اسپرم رو میذارن کنار هم و خودشون لقاح پیدا می کنن، ببین چون تو پروسه تخمک کشی داروی هورمونی زیاد استفاده میشه احتمال این که تخمک پوچ  داشته باشیم هست چون به هر حال یه عمل مصنوعی هستش من شکم به اینه تخمکی که لقاح پیدا کرده از اول پوچ بوده. دیگه تو میکرو این احتمال به صفر میرسه فقط هزینش بیشتره که ارزششو داره اما دستورشو خود دکتر باید بده به بیمارستان بیشتر برای کسایی انجام میدن که حرکت اسپرم همسرشون صفر باشه. 

نه عزیزم میکرو خودشون اسپرم رو تزریق می کنن داخل تخمک در نتیجه بهترین اسپرم و تخمک ها باهم لقاح پیدا ...

اوکی عزیزم،پس خوبه منم همینکارو بکنم،به قول شما ارزششو داره،قبول میکنن راحت؟

واقعا برگشت به پروسه درمان خیلی کار سختیه،منم اینقدر دنبال کار گشتم تا پیدا کردم تا فعلا دیگه بهش فک ...

بهترین کارو کردی سعی کن واقعا تا میشه بهش فکر نکنی فقط خودتو حسابی تقویت کن هم روحی هم جسمی ای وی اف رو حتما انجام بده احتمال گرفتنش بالاست فقط استراحت و انرژی مثبت یادت نره 

بعد انتقال ۳ روز اول فقط برای دستشویی از جات پاشو تا یه توی رحم لانه گزینی کنه و سفت بشه جاش. 

شما جرات داری ورزش میکنی  من جرات ندارم چون میدونم توده هنوزم هست احتمالا چون شمام درد داری هن ...

سلام عزیزم خوبی من این تایپک رو اتفاقی دیدم منم فروردین خارج از رحمی شدم با آمپول رفع شد اما تا الان هربار رفتم اون توده هنوز بود الان سایزش کمتر شده الانم اقدام کردم خیلی میترسم شما توده کلا از بین رفت؟

سلام عزیزم خوبی من این تایپک رو اتفاقی دیدم منم فروردین خارج از رحمی شدم با آمپول رفع شد اما تا الان ...

حقیقتش من از یه دکتر خیلی وارد شنیدم که گفت بعد از صفر شدن بتا میشه اقدام کرد و به سایز توده اهمیت ندین 

دیگه هم نرفتم سونو گرافی واژینال بدم 

هر بار میرفتم وتوده رو میدیدن کوچیکتر شده بود ولی از بین نرفته بود تا دو ماه بعدشم

گفتم فقط اعصابم خراب میشه

توکل به خدا کردم و دارم اقدام میکنم

دیگه نرفتم ببینم توده چقدر شده 

بعدم دوتا تخمدان داری سونو شکمی برو هرماه هر وقت فولیکول سمت سالمت داشتی اقدام کن که نترسی 

البته اگر قصد بچه دار شدن داری

حقیقتش من از یه دکتر خیلی وارد شنیدم که گفت بعد از صفر شدن بتا میشه اقدام کرد و به سایز توده اهمیت ن ...

مرسی که جواب دادی عزیزم منم این ماه اقدام کردم خدا کنه دیگه اتفاق نیفته خارج از رحمی اتفاق بدیه ادم همش استرس داره اره قصدشو دارم چون بچه ندارم