2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 95 پست
وای تازه فهمیدم میشناسمتون،عزیزم امید به خدا ان شاالله که مشکلی نیست 

سلام عزیز منم دقیقا مثل شمادرگیر خارج رحمی شدم 

هنوزم بقایا مونده شما در چه حالید من نگرانم و تازه بتام زیر 10 شده که نشونه صفر شدنه 

سلام عزیز منم دقیقا مثل شمادرگیر خارج رحمی شدم  هنوزم بقایا مونده شما در چه حالید من نگرانم و ...

عزیزم منم یکماه فکر کنم شده که بتام صفر شده ولی دیگه سونو ندادم که ببینم اوضاع چطوریه،تا چند وقت پیش درد داشتم هنوز ولی الان خیلی کمتر شده،فقط وقتی که خیلی پیاده روی داشته باشم یا باشگاه ورزشم سنگین باشه یکم طرف راستم درد میگیره،چرا میگی بقایا مونده؟مهم بتاس که اومده پایین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یکماه فکر کنم شده که بتام صفر شده ولی دیگه سونو ندادم که ببینم اوضاع چطوریه،تا چند وقت پیش ...

خوب منم همینم دیگه عزیزم 

دقیقا راه زیاد برم درد دارم 

انگار جاش میسوزه 

من حدود 15روز پیش رفتم سونو واژینال اون توده خیلی کوچیک شده ولی بازم از بین نرفته بود با وجود اینکه بتام زیر 10 شده

حالا امیدم به اینه که پریود بشم از بین بره 

واقعا برام شده کابوس

عزیزم منم یکماه فکر کنم شده که بتام صفر شده ولی دیگه سونو ندادم که ببینم اوضاع چطوریه،تا چند وقت پیش ...

شما جرات داری ورزش میکنی 

من جرات ندارم چون میدونم توده هنوزم هست احتمالا چون شمام درد داری هنوز توده مونده 

شما بعد سقط و خونریزیهاش پریود شدین؟

من امیدم به اونه که بعد اون حل بشه 

شمابچه دارین یا اصلا ندارین مثل من 

ندارم عزیزم،بعد پنج سال با کلی دارو شده بودم که اینم اینطوری شد، آره یکم طول میکشه تا کامل رفع بشه،دیگه باید صبر کرد،چاره ای نیست عزیزم 

شما جرات داری ورزش میکنی  من جرات ندارم چون میدونم توده هنوزم هست احتمالا چون شمام درد داری هن ...

آره من یکم زود ورزشو شروع کردم،انگار لج کرده بودم، ببین من اصلا خونریزی نداشتم،فقط لکه بود بعد جالبیش اینجا بود که بتام هنوز خیلی بالا بود که پریود شدم ولی موعد بعدیم که بتا صفر شده بود دوهفته عقب انداختم و نشدم،از نوزده فروردین که امپول زدن برام دوتا پریود گذروندم تا الان،فقط امیدوارم پریودم نامنظم نشده باشه،این یه موردم همیشه خوب بود 

آره من یکم زود ورزشو شروع کردم،انگار لج کرده بودم، ببین من اصلا خونریزی نداشتم،فقط لکه بود بعد جالبی ...

نامنظمی که طبیعیه چون همون آمپول هم نامنظم میکنه تا چند ماه اونو نگران نباشید 

اون خونریزی اولتون مال سقط بوده نه پریود 

من تا 5 خرداد لک بینی داشتم (از همون 10 فروردین تا 5خرداد ادامه داشت ) کم میشد زیاد میشد ولی قطع نمیشد تا 5خرداد 

حالا الان پریود شدم ولی نمیدونم دفع شد یا نه هنوزم درد دارم که میزنه به پای اون سمتی که بود 

زود تر پیگیری کنید.یکی رو میشناسم خارج رحمی بود چهار روز بستری بود اما پرستار و دکتر ها اهمیت ندادن ...

کاری انجام نمیدن تا بری اورژانس اول از همه خون میکشن ازت بیرون که ببینن بتا چنده اینقدر خون منو کشیدن که دیگه تمام دستام کبود بود

شمام مثل خودمی راستش من یکم نا امید شدم شمام بارداری اولت بود مثل من؟

میشه جواب منو هم بدید

۲۶ فروردین پریود شدم

بعد ۲۶ اردیبهشت در حد دوتا لک 

بعد این ماه هنوز نشدم ۳ تا بی بی چک زدم منفی بود 

نکنه من باردار باشم اونم خارج رحمی