2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بی بی چک منفی باشه و ادم باردار باشه

بله من اوایل بی بی چکم منفی و آزمایش بتام مثبت بود. ولی ضعیف بود و سقط شد متاسفانه.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بله من اوایل بی بی چکم منفی و آزمایش بتام مثبت بود. ولی ضعیف بود و سقط شد متاسفانه.

سلام عزیزم، اومدم حالتو بپرسم دیدم گفتی سقط شد،وای خدا چقدر ناراحت شدم   

بله بخواد میده ولی اگه نخواد چی....

نخواد بده که نمیشه باهاش جنگید راضی میشیم به رضایتش 

همین الانشم من میگم شاید زیادی اصرار کردم به حامله شدن که اینجوری شد

میگم کاش اصلا حامله نمیشدم این همه درد نمیکشیدم

سلام عزیزم، اومدم حالتو بپرسم دیدم گفتی سقط شد،وای خدا چقدر ناراحت شدم    

آره دوستم... بعد از اون همه سختی و بروبیا و آمپول و خوشحالی و امید و نگرانی... از دستش دادم... چند روز مونده به سونوی قلب دل درد بدی داشتم ولی خون ریزیم زیاد نبود شیاف و امپول رو ادامه دادم روز سونو ۷نفر بودیم هر ۶تا صدای قلب بچه شونم شنیدن برای من چیزی ندید حتی یه ساک خالی! نمی دونی چه حس بدی بود از رو تخت سونوش که پامی شدم انگار تمام استخونای بدنم خورد شده بود به سختی جلوی اشکامو گرفتم...فرستادم تیتر بتا و سونوی بیرون . سونو جنین در حال دفع رو با هماتوم بزرگ دید و بتام اومده بود رو هزار. کلی افت کرده بود. یک هفتس داروهامو قطع کردم و منتظر پریودم.

کل سیستم بدنم به هم ریخت ای کاش از اول مثبت نشده بودم  فعلا تا شهریور باید صبر کنم بعدشم انگار پاهام نمی کشه برم سمت مطبش دیگه یا بیمارستان... حال بدی ام... تو خواست خدا نمیشه اصرار کرد به هر حال این آخرین تلاشم بود. فقط از روی تجربه می گم رفتی برای تخمک کشی و انتقال خوب به خودت استراحت بده حتی یه دونه بشقاب نشور حتما توالت فرنگی برو پله اصلا و ابدا آمپول ها رو تو خونه بزن تا جنین جاشو سفت کنه من اصلا رعایت نکردم.‌امیدوارم خبر بارداری تو زود زود بهم بدی می دونم EP  شدی چقدر اذیت شدی عزیزم. مواظب خودت باش.  

آره دوستم... بعد از اون همه سختی و بروبیا و آمپول و خوشحالی و امید و نگرانی... از دستش دادم... چند ر ...

عزیزدلم با اینکه ندیدمتون و دوست مجازی هستیم خیلی بابتتون غصه خوردم ،میدونم چقدر اذیت شدی و غصه خوردی،به خصوص وقتی از بین همه با یه حس شکست و ناامیدی از روی تخت بلند شدی،کامل حسش کردم و درک میکنم،چی بگم عزیزم،اینم قسمت ماست....به امید روزهای خوب!

عزیزدلم با اینکه ندیدمتون و دوست مجازی هستیم خیلی بابتتون غصه خوردم ،میدونم چقدر اذیت شدی و غصه خورد ...

ممنونم عزیزم ببخشید ناراحتت کردم واقعا چیزی رو که تجربه کردم هرگز برای کسی نمیخوام منفی شدن هزار بار در برابرش بهتره. من یک ماه لکه بینی داشتم بعد قطع داروهام بتا دادم اومده بود رو ۸۰۰. نقشینه گفت انقدر بتا بده تا صفر بشه ولی دیگه حوصله نکردم ۶بار آزمایش خون دادم تو این‌مدت... از شنبه پیش تا الان لکه بینی به نسبت شدید داشتم ولی در حد پریود نبود الان انقدر سیستم بدنم به هم ریخته که نمی دونم کجای سیکلمم..

راستش سونو چیزی تو رحم و حتی لوله ها هم ندید.. فقط سمت تخمدان چپ و نه داخل لوله یه بافت مشکوک به Ep هم دیدن به همراه هماتوم وچون من اصلا درد نداشتم گفتن همون جنینه در حال دفعه، الان یه کم نگرانم شما درد داشتی قبل این که بفهمی خارج رحمیه؟ گاهی سمت چپم تیر می کشه نمی دونم چرا ولی چون بتا پایین اومد دیگه ترفتم سونو اون روز ۸ هفته بودم تقریبا اگه قرار بود چیزی دیده بشه میشد،نه؟ با این حال گفته اگه درد شدید داشتم برم بیمارستان.