من شش هفته م که فهمیدم خارج رحمیه،شنبه بیمارستان سه تا آمپول متوترکسات برام زدن ولی تا الان هیچی دفع نکردم،لکه بینی خیلی خیلی کمی دارم،یعنی هنوز وقت هست برای اثرگذاری آمپولها یا اینکه باید برم پیگیری کنم مبادا لوله مو از دست بدم؟
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
عزیزم شما که خارج از رحمی شدی علائمت چیا بود قبل این که بفهمی؟ من دو روز به موعد بتام حدود ۳۳ بود گفتن مشکوک به بارداری، تکرار بشه. الان فقط کمر درد دارم. می گم نکنه منم خارج از رحمی شدم😭 فردا آزمایش میدم دوباره امروز بی بی چکمم منفی بود.
خدایا از راهی که با امید میروم، مرا با اندوه برنگردان. 🤲🏻💫
عزیزم شما که خارج از رحمی شدی علائمت چیا بود قبل این که بفهمی؟ من دو روز به موعد بتام حدود ۳۳ بود گف ...
عزیزم من علامت خاصی نداشتم،فقط بتام خیلی خیلی کم بالا میرفت،ان شاالله که ازشما اینطوری نیست،به هرحال تا آزمایش ندی مشخص نیست،البته همه هم مثل هم نیستن ،بعضی خیلی درد دارن ولی من اینطور نبودم،لکه بینی ولی داشتم
قربونت عزیزم خدا خودش کمک کنه🙏 از خودت چه خبر بتا پایین اومد؟کار خاصی نکردی دیگه نرفتی پیش دکتر؟&nb ...
قابل باشم خیلی دعات میکنم عزیزم،چون واقعا درکت میکنم،منم تازه چندروزه بتام صفر شده،یکماه طول کشید،دیگه نقشینه گفت سه ماه دیگه بیا،فقط نمیدونم چرا الان همون سمت راستم که جنین بوده درد دارم یعنی با باشگاه رفتن اینطوری میشم،فراموشم کردم بپرسم خطرداره یا نه
قابل باشم خیلی دعات میکنم عزیزم،چون واقعا درکت میکنم،منم تازه چندروزه بتام صفر شده،یکماه طول کشید،د ...
لطف می کنی عزیزم آره واقعاشرایط بدیه . حالا تا نوبتت بشه با یه دکتر دیگه مشورت کن در مورد درد سمت راستت.ورزشتم سعی کنی سبک باشه بهتره. ایشالا این سه ماه گذشت مستقیم برو آی وی اف. و بعد انتقال استراحت مطلق یادت نره من یه کم جنب وجوش داشتم حتی مسافرتم رفتم فکر کنم برای همین گرفته ولی در حال سقطه انگار.. حالا دیگه هر چی هست فردا مشخص میشه 🙏
لطف می کنی عزیزم آره واقعاشرایط بدیه . حالا تا نوبتت بشه با یه دکتر دیگه مشورت کن در مورد درد سمت را ...
منم بعد آی یو آی باشگاه و مسافرت رفتم چون امیدی نداشتم ولی فکر کنم بخاطر همون شاید جابه جا شده و خارج رحمی شده ولی فکر کنم خارج رحمی توی ای وی اف اتفاق نیفته،امید به خدا
منم بعد آی یو آی باشگاه و مسافرت رفتم چون امیدی نداشتم ولی فکر کنم بخاطر همون شاید جابه جا شده و خار ...
چرا توی ای وی اف هم احتمال خارج رحمی هست چون سه روز اول بعد از کاشت جنین معلقه احتمال داره حرکت کنه سمت لوله ها و.. . البته من شب سومش لکه بینی داشتم گویا برای لانه گزینیه ولی کیفیت جنین هام متوسط بود خودم حس می کنم اونقدری قوی نبودن که بمونن برای همین بتامپایینه بازم همه چی دست خداست 🙏