2777
2789
عنوان

به یکی ازمعلمای مدرسه پسرم گفتم بی شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خیلیم کم کفتی

باید یمی میخابوندی توگوشش یاد بگیره بچه ها امانت مردمند م اونجا محیط فرهنگیه و از رفتارای تنش زا جلو گیری کنه نه تحریک کننده باشه. فک کرده داور کشتی کجه مردک. گزارششو ب آموزش پرورش منطقه هم بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

پسرم میگه دوستم نمیدونم چیکار کرده بود هی به ناظم میگفت گ و ه خوردم نازم هم گفته اون که معلومه حالا با نوشابه میخوری یا دوغ.  یعنی شنیدم سگ شدمااااااا. به پسر من میگفت مدرسه رو رو سرش داغون میکردم میرفتم اموزش و پرورش

شاید پسر شما زور گو هست و دعوایی  به نظرم رو پسرت هم  کار کن .تو مدرسه پسر منم یه بچه این طوریه دعوا رو شروع میکنه بعد هم بچه ها میزننش فردا با مامانش میاد اونجا بهش میگن پسر خودتون شلوغه بهش بر میخوره  منظورم شما نیستی عزیزم ولی یه طرفه به قاضی نرو