2777
2789

دانشجوی ارشدم ترم آخرم. یه شرکت دانش بنیان رفتم( خالم برام این کار پیدا کرد) به طور ساعتی کار کردم بعد ۵ ماه بهم ۸ تومن دادن.دیگه کارای پایان نامه ام شروع شد نتونستم مثل قبل برم البته خیلی بی انگیزه شدم نسبت به این کار چون هر ماه همه حقوق می گرفتن من هیچی . بعد اونجا کار ثابتی بهم نمیدن تا انجام بدم فقط وقتم تلف میشه آخرش هیچی بهم نمیدن منت هم دارن انگار دارن صدقه میدن چون خالم پارتیم شده

حالا از طرف خانواده ام تحت فشارم که برو ولی من دوست ندارم دیگه برم از طرفی وضیعت مالی مون متوسطه خیلی اذیتم. کارهای پایان نامه ام هم هست نمی رسم هر روز برم.

از اونجا بدم میاد عذاب می کشم

شما بودین کار رو ادامه می دادید یا صبر می کردید ارشدتون تموم بشه بعد می رفتین سر کار؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

کد بیمه و سابقه برات رد میشه؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من بودم نمیرفتم. بیسواد نیستی که

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
ارشدم که تموم میشد دنبال یه کار خوب میرفتم چون میگی عذاب میکشی نرو

چه جوری خانواده ام راضی کنم

یه روز که کار ندارم و می خوام توی خونه بمونم و روی مقاله ام کار کنم کلی غر بهم می زنن 

مجبور میشم برم کتابخونه دانشگاه و الکی میگم آزمایشگاه کار دارم

نه نمیشه ساعتی کار می کنم

بیا بیرون 

پ منت چی سرت میزارن 

ول کن تمرکزت و بزار رو ارشدت و پایان نامت 

بعد اون بگرد دنبال کار خودت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سر هرکار دیگه رفته بودی بیشتر بهت حقوق میدادن

می دونم اولش گفتن سه ماه آزمایشی میای ساعتی ۳۵ بهت میدیم من ۵ ماه رفتم سعی هم کردم کامل ساعت هامو پر کنم ولی فقط ۷ تومن دادن واسه ۵ ماهی که رفتم

اگه برای تجربه است اشکالی نداره

من رایگان کار میکردم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بیا بیرون  پ منت چی سرت میزارن  ول کن تمرکزت و بزار رو ارشدت و پایان نامت  بعد اون ...

رشته ام جوریه که کار خاصی نمی تونم باهاش پیدا کنم☹️☹️ نگران بعد ارشد گرفتنم هستم

چه جوری خانواده ام راضی کنم یه روز که کار ندارم و می خوام توی خونه بمونم و روی مقاله ام کار کنم کلی ...

ولشون کن کم‌کم عادت میکنن باهاشون حرف بزن بگو اصلا حالم با اینکار خوب نیست ببین من خودم تجربه دارم سالهاست حسابدار یه شرکتم که به زور میرم الان نتیجه اش شده اعصاب خرد و داغون واسه خودم من ۴۰ سالمه اگه الان سنم کمتر بود اون اشتباه ده سال پیشو نمیکردم

گناه من سادگی بود .