2777
2789
عنوان

امروز هم بیبی چکم منفی شد🙁

433 بازدید | 43 پست

یک روز مونده به موعدم.دردای پریودی رو هم دارم هی میره و میاد. خیلی دلم می‌خواست نطفه‌ی بچم تو این ماه بسته بشه

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی چک برای چند روز بعد موعده

انشاالله هر چی خیر باشه برات اتفاق بیفته❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من دیروز رفتم سونوگرافی 

گفت ساک تشکیل شده جنین تشکیل نشده 

البته 5 هفته و 2 روز شد با امروز 

البته از آخرین پریودیم 6 هفته و 2 روز شده

خیلی استرس دارم کم مونده بزنم زیر گریه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

چرا این ماه نکنه می خواستی بچه ت دی ماهی بشه؟ 😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من دیروز رفتم سونوگرافی  گفت ساک تشکیل شده جنین تشکیل نشده  البته 5 هفته و 2 روز شد با ا ...

ن بابا زوده هنوز ۲هفته دیگه ضربان شو میشنوی نگران نباش 

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

روز اول محرم روزیه ک حضرت زکریا روزه گرفتن و پسرشون ک یحیییییی باشن رو دزخواست کردن از خداوند ههممون میدونیم ک حضرت زکریا و زنشون چقد پیر بودن

روز اول محرم کل خانوادتو بسیج کن برات روزه بگیرن و موقع افطار بگو خدایا من ازت اولاد صالح یا ذریه ی طیبه میخوام 

جنسیت برا خدا تعیین نکن جواب میگیری مطمعن باش ما گرفرتیم

سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی  
من دیروز رفتم سونوگرافی  گفت ساک تشکیل شده جنین تشکیل نشده  البته 5 هفته و 2 روز شد با ا ...

نگران نباش.زود رفتی.منم تجربه شو دارم

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️
بگو گلم 

روز اول محرم روزیه ک حضرت زکریا روزه گرفتن و پسرشون ک یحیییییی باشن رو دزخواست کردن از خداوند ههممون میدونیم ک حضرت زکریا و زنشون چقد پیر بودن

روز اول محرم کل خانوادتو بسیج کن برات روزه بگیرن و موقع افطار بگو خدایا من ازت اولاد صالح یا ذریه ی طیبه میخوام 

جنسیت برا خدا تعیین نکن جواب میگیری مطمعن باش ما گرفرتیم

سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی