2777
2789
عنوان

امروز هم بیبی چکم منفی شد🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست
اصلاً اشتباه کردم دیروز رفتم  یه کم درد داشتم دوستام از بس گفتن خارج رحمی ممکنه باشه ترسیدم ر ...

آره بابا.تو بارداری این دردها طبیعیه. سعی کن با آرامش بگذرونی این ماهها رو

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیلی معجزه میکنه  عموم ی منم با زنموم بچه دار نمیشدن زنموم خیلی ضعیفه نی قلیون بهت بگم او ...

من حالا فعلا نمیخوام کسی رو درجریان بذارم.حالا تا اون موقع ببینیم خدا چی برامون میخواد😉ولی ممنونم بابت راهکارت

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️
من حالا فعلا نمیخوام کسی رو درجریان بذارم.حالا تا اون موقع ببینیم خدا چی برامون میخواد😉ولی ممنونم ب ...

اوم خودتم بگیری خوبه حالا به شوهرتم بگو برات بگیره 

چون یع وقت خودت پریود شی گفتم خانواده رو بسیج کن

سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی  
آخرین پریودت کی بوده ؟آزمایش بتا دادی؟چند بود عددش

6 اسفند 

بتا دادم مثبت بود عددش ننوشته بود

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
6 اسفند  بتا دادم مثبت بود عددش ننوشته بود

منم ۶ اسفند بوده بتا دادم مثبت بود ولی انگار عددش پایینه نمیدونم با این بتا ساک حاملگی تشکیل شده یا نه فردا باز میخام آزمو تکرار کنم 

منم ۶ اسفند بوده بتا دادم مثبت بود ولی انگار عددش پایینه نمیدونم با این بتا ساک حاملگی تشکیل شده یا ...

بیخیال باش الکی خودتو توی استرس ننداز 

الکی نرو دکتر 

بشین تو خونه استراحت کن قشنگ وقتی 8 هفته و چند روز شدی برو سونوگرافی 

خدایی که داده خودشم نگهدارشه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊