همین استرس و روز شماری باعث میشه حلمله نشی باور کن من سه ماه تقدام داشتم باشوهرم از استرس وزن کم کردیم دیدیم نمیشه گفتم لابد مشکل دارم بزار بهدا برم دکتر دیگه بیخیال رژیم و رابطه دقیق و.... شدیم بعد یه ماه بدون اینکه خودم متوجه بشم دیدم پری نمیاد وحامله شدم استرس بدترین چیزه
🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوستام از بس گفتن خارج رحمی ممکنه باشه ترسیدم رفتم دکتر
دکتر هم گفت طبیعیه اصرار منو دید سونو نوشت
سونو هم اینجوری
اه
یعنی این یه دفعه بگذره دیگه من غلط بکنم از وضعم برا کسی بگم که الکی تز بدن و استرس😑😪🤧
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من مامان چار پنج سال پشت هم سقط داشت چون بین بارداریه سوم و دوم خیلی فاصله افتاده بود همه دکترا ازش قطع امید کردن گفتن تو نازایی مامان من داشت افسردگی میگرفت ک براش این کارو انجام دادیم سر یه سال نشد ج گرفت
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ببین من پنج هفته و شش روز بودم گفت قلبش تشکیل نشده و فقط ساک حاملگی دیده میشه. حدود یک هفته بعد سونوی واژینال انجام دادم که قلب دیده شد. ولی دکترم گفت با سونوی معمولی هفته هشت مشخص میشه
من مامان چار پنج سال پشت هم سقط داشت چون بین بارداریه سوم و دوم خیلی فاصله افتاده بود همه دکترا ازش ...
این یه مورد یهسالم برا داییم روزه گرفتیم
اونم دکترا میگفتن داییم مریضه نمیدونم هزارتا عیب روش گذاشتن
دیدم روحیع ی اونم دارع خراب میش برا اونم اول محرم روزه گرفتیم محرم سال دیگش زنداییم ششش ماهه بود یادمه نمیره ویار داشت ما برا تاسوعا غذا درست میکردیم بو بهش میرسید بالا میاورد