2777
2789
عنوان

کیا درد بی پولی کشیدن😔💔

4478 بازدید | 49 پست

بنظرم تو دنیا هیچ دردی بیشتر از درد بی پولی نیس💔 زن و شوهر رو عوض میکنه چقد این مدت ریده شده تو رابطه عاطفی و جنسی مون. دارم گریه میکنم بنظرتون تموم میشه این روزا؟؟؟😭

مامان دوتا گل پسر ب نام کیان و کیارش  

بی پولی خیلی بده خیلی ولی بدترین درد نیست 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلع خیلییییییی تاثیر داره تو رابطه از هر نظر 

منم خیلی کشیدم از وقتی هرشب سوره واقعه میخونم رزقمون پربرکت شده

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

بله عزیزم

ولی توکلت به خدا باشه صبوری کنی هم عشقتون بهم زیاد میشه هم الله اجر صبوریتونو میده.

تو این روزها عشق قویتر میشه عزیزم.اگر رفتارتون سنجیده باشه و بهمدیگه دلگرمی بدین.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

ب نظرم همه به نوعی چشیدن  حالا حتی کمش   مگه میشه تو ایران باشی و تجربه نکرده باشی

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

من کشیدم‌

واقعا هم از هم‌دور میکنه 

ولی با تلاش ‌کمک خدا  اوضاع بعد ۴ سال رو ب راه شد و شکر خدا نزدیک تر از قبل هستیم ب هم 

فقط تلااااااش کن همین خدا هم کمکت میکنه ببینه تلاش میکنید 

صد البته اوضاع اقتصادی همه چیزم سختتتتت تر کرده

ناخن کار نی  نی سایت 💅