2777
2789
عنوان

کیا درد بی پولی کشیدن😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4484 بازدید | 49 پست
پول یه روزی میاد  ولی احساس خراب شده هیچ وقت درست نمیشه

نه بابا اگه پول بیاد خود ب خود رابطه ها زندگی اخلاق درس میشه و میشی خوشبخت 

ما خوشبخت بودیم بی پولی کند زد ب رابطه منو شوهرم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بالاخره ی روز تموم میشه نا امید نباش برا من بعد 10ساااااال تموم شد

ما کنم هست سال هست تموم نشده اما کمرنگ شده 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

درد داره ولی نه اندازه اینکه ببینی مامانت مریضه نه اندازهداینکه ببینی داره شیمی درمانی میشه و احتنال داره موهای بدنش بریزه😔😔😔کاش منم دردم درد بی پولی بود ولی مامانم‌مثل قبل بود

بازم با همه این دردا میگم خدایا شکرت 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
بلع خیلییییییی تاثیر داره تو رابطه از هر نظر  منم خیلی کشیدم از وقتی هرشب سوره واقعه میخونم رز ...

ممنون ک یادم انداختی 

مامان دوتا گل پسر ب نام کیان و کیارش  

خیلی تا دلت بخواد ولی پشت همو خالی نکردیم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بله عزیزم ولی توکلت به خدا باشه صبوری کنی هم عشقتون بهم زیاد میشه هم الله اجر صبوریتونو میده. تو ا ...

خیلی سنجیده رفتار کردم همیشع هم خدا رو شکر کردم و میکنم منم آدمم خب جایی از زندگی واقعا کم میارم 😭

هر کسی ک ی مشکلی داره براش بدترین درده ..یکی بی پولی..یکی اعتیاد ..یکی نداشتن بچه ..

آره واقعا

چرا الان توهمه خونه ها درد هست

چرا فک میکنم قبلنا کمتر بود

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
خیلی سنجیده رفتار کردم همیشع هم خدا رو شکر کردم و میکنم منم آدمم خب جایی از زندگی واقعا کم میارم 😭

کم نیار عزیزم.صاحب روزی خداس.از همه ببر از همه قطع امید کن و بعدش دستاتو ببر رو به اسمون و بگو خدایا صاحب رزق تویی کمکم کن که جز تو هیچ پناهی و یاوری ندارم.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
آره واقعا چرا الان توهمه خونه ها درد هست چرا فک میکنم قبلنا کمتر بود

قبلنا حساسیت ها کمتر بود ..مصلا دوره سنی ما خیلی حساسن از ۱۴ ساله بگیر بره بالاتر..دیدشون باز تر شده..مصلا مادرامون مشکلی هم داشته باشن باهاش کنار میان حلش میکنن و زیاد براشون مهم‌نیست ...این فکر و دنیای مجازی ک خیلی ذهن ها رو باز کرده باعث شده من یا تو یا دیگری تازه بفهمیم چقد مشکل داریم  ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
درامد ندارید یعنی؟ آخه یه عده مثل زندایی من همش گریه میکنه از بی پولی....بعد فهمیدیم دایی بدبختم در ...

قبل از این غصه ی بیکاری شو میخوردم کار گیر نمیومد.تقریبا دو ساله در آمد نداریم