بنظرم تو دنیا هیچ دردی بیشتر از درد بی پولی نیس💔 زن و شوهر رو عوض میکنه چقد این مدت ریده شده تو رابطه عاطفی و جنسی مون. دارم گریه میکنم بنظرتون تموم میشه این روزا؟؟؟😭
پول یه روزی میاد ولی احساس خراب شده هیچ وقت درست نمیشه
نه بابا اگه پول بیاد خود ب خود رابطه ها زندگی اخلاق درس میشه و میشی خوشبخت
ما خوشبخت بودیم بی پولی کند زد ب رابطه منو شوهرم
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی بالاخره ی روز تموم میشه نا امید نباش برا من بعد 10ساااااال تموم شد
ما کنم هست سال هست تموم نشده اما کمرنگ شده
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
درد داره ولی نه اندازه اینکه ببینی مامانت مریضه نه اندازهداینکه ببینی داره شیمی درمانی میشه و احتنال داره موهای بدنش بریزه😔😔😔کاش منم دردم درد بی پولی بود ولی مامانممثل قبل بود
بازم با همه این دردا میگم خدایا شکرت
لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خیلی سنجیده رفتار کردم همیشع هم خدا رو شکر کردم و میکنم منم آدمم خب جایی از زندگی واقعا کم میارم 😭
کم نیار عزیزم.صاحب روزی خداس.از همه ببر از همه قطع امید کن و بعدش دستاتو ببر رو به اسمون و بگو خدایا صاحب رزق تویی کمکم کن که جز تو هیچ پناهی و یاوری ندارم.
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
قبلنا حساسیت ها کمتر بود ..مصلا دوره سنی ما خیلی حساسن از ۱۴ ساله بگیر بره بالاتر..دیدشون باز تر شده..مصلا مادرامون مشکلی هم داشته باشن باهاش کنار میان حلش میکنن و زیاد براشون مهمنیست ...این فکر و دنیای مجازی ک خیلی ذهن ها رو باز کرده باعث شده من یا تو یا دیگری تازه بفهمیم چقد مشکل داریم ..