2777
2789
عنوان

کیا درد بی پولی کشیدن😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4484 بازدید | 49 پست
هر کسی ک ی مشکلی داره براش بدترین درده ..یکی بی پولی..یکی اعتیاد ..یکی نداشتن بچه ..

پول ک باشه بقیه مشکلاتو لااقل در ظاهر میشه پوشوند ولی بی پولی رو دیگه واقعا نمیشه پنهون کرد 

مامان دوتا گل پسر ب نام کیان و کیارش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول ک باشه بقیه مشکلاتو لااقل در ظاهر میشه پوشوند ولی بی پولی رو دیگه واقعا نمیشه پنهون کرد 

آره من اینوازنزدیک دیدم 

زن وشوهراصلاااااباهم تفاهم ندارن بعدتنهاچیزی که زندگیشون رونگهداشته پوله ..مرده فقط باخرجهای آنچنانی دل زن روبدست میاره چون اوضاع مالیش وحشتناک خوبه

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

آره من اینوازنزدیک دیدم  زن وشوهراصلاااااباهم تفاهم ندارن بعدتنهاچیزی که زندگیشون رونگهداشته پ ...

حالا ما ک تفاهم داشتیم و شوهرم دیوونه وار منو دوسم داشت چی شد💔😔 بخاطر شرایط از هم زده شدیم 

حالا ما ک تفاهم داشتیم و شوهرم دیوونه وار منو دوسم داشت چی شد💔😔 بخاطر شرایط از هم زده شدیم 

شاید یکی دو سال اول زندگی زیاد مهم نباشه  برای منی ک ۱۲ ساله باهاش زندگی میکنم علاقه صفره پول باشه علاقه خودش پیدا میشه

یاد روزهای سختمون افتادم...از خدا میخوام خیلی زود یه کار آبرو مند و در شان نشون محیا بشه براشون...و ابنکه انقدر وسعت روزی و برکت تو‌خونتون حریان پیدا کنه ک بتونی دست باقیه رو هم بگیرید...الهی امین

یاد روزهای سختمون افتادم...از خدا میخوام خیلی زود یه کار آبرو مند و در شان نشون محیا بشه براشون...و ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم♥️ من ادم قوی هستم هنوزم امید دارم امروز یهو بغضم شکست دل سیر گریه کردم سبک شدم گاهی گریه میکنم ولی نا امید نمیشم

ممنون از دعای قشنگت عزیزم♥️ من ادم قوی هستم هنوزم امید دارم امروز یهو بغضم شکست دل سیر گریه کرد ...

آفرین بهت...منم خیلی روزهای سختیو‌کشیدم ..ولی یهو ب طور معجزه آسایی اتفاقایی افتاد ک‌حتی تو ارزوهامم محال بود....همیشه‌میگم‌ک خدا پاداش صبرمو داده ...

ب نظرم‌خودت هم تو خونه واسه خودت یه کاری محیا کن

عزیز دلم من کشیدم درد بی پولیو و دارم می کشم همچنان ولی بدترین درد نیست 

درد بدتر نداشتن سلامتیه 

من و همسرم شاید باورت نشه پنج شش ساله لباس نخریدیم ولی همین قدر خداروشاکرم که همسرم بعد از کلی بدبختی و عمل و شیمی درمانی تازه داره شرایط جسمیش یکم بهتر می شه، تازه کلی به دیگران بدهکاریم

شاکر داشته هات باش به نداشته هات فکر نکن بوقتش درست می شه

یعنی همش اون انشا مسخره ی دوران ابتدایی یادم میاد که میپرسید علم بهتر است یا ثروت 😒

منم گذروندم این دوره رو (درست بعد از زایمان)…. هرچقدر سعی میکردم آرامش خونه رو حفظ کنم نمیشد. از سه ماهگی بچه م رفتم دنبال کار …. 

میگذره عزیزم ولی واقعا فشار زیادی بهتون میاد 🥺

در زندگانی را که گل نگرفته اند!