2777
2789

دیشب بخاطر شب قدر، از کل خوابگاه، ۲٠ نفرمون رفتیم نمازخونه که دعای جوشن کبیر بخونیم

تا ساعت یک طول کشید

بعد یهو سرپرست اومد گفت 😶

چرا تا این ساعت بیدارین؟! شب قدر باشه و فلان

شما باید ساعت ۱۱ بخوابید 😂😐 نه اینکه تا الان بشینید دعا و نماز بخونید

بعد اسم هممونو پرسید و بهمون یه منفی داد

اعتراض کردیم که چرا منفی میدی؟! 

گفت چون تا این ساعت تو نمازخونه بودید

بعد من دنبال هفت نفر میگردم که تو حیاط نشسته بودن و میخندیدن 😐 مطمعنم شما هم جزوشون بودید

ما هم گفتیم میتونید از دوربینا چک کنید 

خلاصه هر چی باهاش صحبت کردیم، اصلا انگار نمیفهمید که نمیفهمید

همینکه رسیدم اتاقم و بعدش یسر رفتم سرویس

یهو صدای سرپرست رو شنیدم

تلویزیون رو زیااااد کرده بود 😶

با صدای بلند هم داد میزد الهییییی العفوووو الهیییییی العفووووو

شما بودید با این سرپرست چیکار میکردید؟! 😅😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مسخره

پس چرا پسرای دانشگاه توی روزای عادی تا صبح بیدارن

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
فرهنگیان، دستِ کمی از مهد کودک نداره خدایی بخاطر رفتارای اینجور آدما.. 😅😂😐

اسی با چ رشته قبول شدی

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
رشته دانشگاهمو منظورته؟!  الهیاتم گلم

نه رشته کنکور عزیزم

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
این خل و چلم خودش تا صبح بیدار بود و تا صبح الهی العفو الهی العفو میکرد 😐😂

😒😒😒😒😒حرصم گرفت لنتیی

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍