2777
2789
عنوان

سرپرست خوابگاه (همههه بیااااااین) 🔥✨

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهاا، انسانی 😅

استاتر شما که تجربه داری   میشه تو این سه ماه جمعش کرد دروس انسانی رو؟ 

من دانشجو ام   پارساب تو دوماه قبول شدم😅اما رشته ریاضی بودم

بنظرتون دروس انسانی جمع کردنش اسونه میشه؟   ریاضی و اقتصادم خوبه

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
استاتر شما که تجربه داری   میشه تو این سه ماه جمعش کرد دروس انسانی رو؟  من دانشجو ام &nbs ...

آره عزیزم، اگه با برنامه اصولی جلو بری، صد در صد میشه

من خودم پارسال دانشجو بودم

بعد از انصرافم، تو دو ماه خوندم و قبول شدم

بله شدنیه

کتاباشو گرفتم   چند روزه جدی شروع کردم    دانشجو هم هستم از طرفی

اما دلم میخاد یکی از تجربش بگه  سر رشته ندارم تو انسانی

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
آره عزیزم، اگه با برنامه اصولی جلو بری، صد در صد میشه من خودم پارسال دانشجو بودم بعد از انصرافم، ت ...

ممنون عزیزم   اگر مشکلی نیست   میشه یه خلاصه از برنامت بگی بهم

کتاباشو گرفتم   چند روزه جدی شروع کردم    دانشجو هم هستم از طرفی اما دلم میخاد یکی ا ...

منم تو شرایط شما بودم 

رشته دبیرستانیم تجربی بود

خدا خواست و شد

راز موفقیت هم به نظرم استمرار و کیفیت مطالعه هست. همین

...
اصلا یچیزی بدتر از اینه 😂 تعادل روانی نداره

اسی من عمم مدیر سرپرست دانشگاه علوم پزشکیه

دانشجو ها کافیه یه خطا از سرپرست ها ببین  سریع به رییس دانشگاه اطلاع میدن😅    اما شما اگر نمره منفیه واستون مهم نیست  بیخیال شید