2777
2789

همه چیو 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه غذاها

علاقه و انواع ادویه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

همه غذاها را غذام را زود میذارم هول هولکی غذا درست نمیکنم مواد خیلی مهمه باید ب اندازه باشه ابی که اول ب غذا اضافه میکنی باید به اندازه باشه که نخای مدام اب اضافه کنی که غذات بی مزه بشه یا ابش زیاد باشه بازم غذات بی مزس

بنطرم اگا تو اشپزی وقت بزهری و باعشق بپزی عالی میشه

من تو مجردیام اشپزی نکردم جز دوسه بار 

هرچی یادگرفتم خودجوش بوده 

واشپزیم عالیه 

مخصوصا مرغ و فست وفودی

هرکی غذاهامو خورده کلی تعریف کرده

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

رکن اصل غذای خوشمزه ب ادویهاشه  

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

مواد تازه و خوب 

بعدم اینکه غذا رو با شعله کم بپزیم 

مثلا یسری میگن مرغ و تو یکساعت میپزیم آخه اون فقط شکم سیر کنه .هیچ مزه و طعمی نداره .ولی همون مرغ و تو ۳ ساعت بپزی فوق العاده خوب میشه چون طعم مواد دیگه رو ب خودش میگیره مثل پیاز و فلفل دلمه و آلو و زعفرون