2777
2789
کانال خاصی می‌شناسید؟ لطفا معرفی میکنید ؟

کانال drvlogtor 

و کانال sahel's English هم خیلی جالبه یه خانم معلم زبان ایرانی هست ک امریکا زندگی میکنه اوایل ویدیو آموزش زبان هم خیلی میزاشت،کانال شخصیشون اسمش sahelina  هست

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی پریسا کیه ادرسشو بدید رایگان آموزش میده؟؟

پریسا سجادی بنویسید توی اینستا و تلگرامم کانال داره...نه خواهر فک کنم گرونه😬🧐انگلیسی رو نمیدونم من کلاس خصوصی فرانسه رو پرسیدم گفت ۴۰ جلسه ۷،۸۰۰  یه وقتایی تخفیف ۵۰ درصد میخوره میشه ۳،۹۰۰  توی دوتا قسط هم میشه ظاهرا 

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗
پریسا سجادی بنویسید توی اینستا و تلگرامم کانال داره...نه خواهر فک کنم گرونه😬🧐انگلیسی رو نمیدونم من ...

من چون دنبال کلاس فرانسه بودم اینو پیداکردم دیدم زبانم درس میده ولی معلمای انگلیسی خیلی زیادن یه مدت بگردی اینستا خوباشو پیدا میکنی . یه دختری اسم پیجش یاسی yaci نوشته بود ، فک‌کنم اسم موسسه شون لینگمی بود اونم دوسش دارم قشنگ توضیح میده.  انگلیش توربو هم چک کن کلاساشونو.

کلاس گروهی هم باشه هزینه ش کمتره و حس حضوری بهت میده چون همکلاسی داری و تنها نیستی. ولی کلاس کند پیش میره بدیش اینه،  خصوصیا سریع تره .

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗