2777
2789
چرا دلت شک کرد؟؟؟ مگه اون شخص کارش درست نبود؟؟؟

آره دلم شک کرده چون همه رو برعکس میگفت پریروز رفتم پیشش بهم گفت ک خانواده تو مخالفن تو با اون طرف ازدواج کنی بهش گفتم باهاش ازدواج میکنم در اخر یا نه میگه نمیدونم بعد بهم گفت برو فردا بیا رفتم بهم میگه خانواده پسره مخالفن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد هی ازش سوال میکردم یهو برگشت گفت زیاد سوال نکن من حوصله ندارم تو دلم گفت پول دادم باید به سوالام جواب بدی خوب مشکلم حل شه میگی حوصله ندارم هیچی اومدم بیرون

بلخره نفهميدم بايد دعا بگيريم يا نه

بستگی داره پیش کی میرین

یسریا فقط دنبال پولن میگن درست میکنیم ولی بدتر خراب میکنن چون فقط میخوان پول بگیرن

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
بعد هی ازش سوال میکردم یهو برگشت گفت زیاد سوال نکن من حوصله ندارم تو دلم گفت پول دادم باید به سوالام ...

الانا میخوام بخوابم ولی فردا باهات حرف میزنم تو خصوصی میگم چیکار کنی

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
بستگی داره پیش کی میرین یسریا فقط دنبال پولن میگن درست میکنیم ولی بدتر خراب میکنن چون فقط میخوان پو ...

خب من پيش يكي رفتم پول نميگيره خوب بود ولي نه زياد

انگار اونجوري كه واقعي باشه نميتونن انجام بدن

دعاشم اشتباه انجام ميدادم برعكس ميشد

خب من پيش يكي رفتم پول نميگيره خوب بود ولي نه زياد انگار اونجوري كه واقعي باشه نميتونن انجام بدن د ...

ببین اصن نباید شک کنی

یه درصد اگه تو دلت شک بیفته کارت جور نمیشه

دعا تا ۴۰ روز اثر خوبی داره

و اینکه میگی خوب بود ولی نه زیاد

اینا از دعاهای ضعیف شروع میکنن میرن به سمت دعاهای قوی

یهو نمیان دعای قوی نمیزنن

من اینو میندازم تو آب جهنم پولم 

چقد پول دادی؟؟؟

به خودت باطل السحر داد خودتو بشوری؟؟؟

ببین اصن نباید شک کنی یه درصد اگه تو دلت شک بیفته کارت جور نمیشه دعا تا ۴۰ روز اثر خوبی داره و ای ...

قوي بود فقط يجور داره

من باطل سحر خواستم فقط همه چيو ساكت كرد نحسيارو از بين برد

ولي حسش برنگشت به دلش

خنثا بود

يه دعانويسه گفت محبتيم انجام بده