2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 157 پست
معني رو به فارسي نوشتن تفسير چيه ديگه؟ تفسير؟!!!!

شما حتی نمیدونید ک ایات این معنی ک دارن برای فهمشون کافی نیستن

حتی نمیدونید تفسیر چیه

مطالعه کنید

سرچ کنید بفهمید تفسیر چیا معنی چی 

زندگی یعنی خنده هایت...
خداوند وقتی تونسته شراب حرام کنه میتونسته این هم حرام کنه اصلا مگه میشه واقعا نمیفهمم

چیرو زن‌گرفتن مردا رو

اونم‌گفته اگر در حد اینکه بتونید مساوات و عدالت رو برقرار کنید بگیرید در غیر اینصورت نمی تونید قران‌نگفته حتما برو زن دوم و سوم بگیر قران حکم رو داده بعدش گفته به شرطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی همیشه مطالعه داشته باشی اگه انقد واست مهمه و قانعش کنی 

ایشون اگه دنبال جواب باشن اینجا مطرح نمیکنن

میرن دنبالش مطالعه میکنن

سوال همیشگیشون بوده و اصن سراغ جوابش نرفتن

زندگی یعنی خنده هایت...
چیرو زن‌گرفتن مردا رو اونم‌گفته اگر در حد اینکه بتونید مساوات و عدالت رو برقرار کنید بگیرید در غیر ...

اقا باشه به شرط میگم چرا با همین شرط برا زن نیست؟؟؟  مگه فرقش چیه؟؟  اینو جواب بده

شما حتی نمیدونید ک ایات این معنی ک دارن برای فهمشون کافی نیستن حتی نمیدونید تفسیر چیه مطالعه کنید ...

قبول ندارم و به عقيده شما هم احترام ميزارم 

بالاخره يكي بهشتي ميشه يكي جهنمي ب قول شما

اخه تورو سننه؟  خو نیا الان مدافعه قرآن تویی؟؟؟؟  خدایی حاضری رلت شوهرت نه رلت با یکی دیگم ...

شما اصن خودتون میفهمید چی میگید؟

فات د فاز

زندگی یعنی خنده هایت...
ایشون اگه دنبال جواب باشن اینجا مطرح نمیکنن میرن دنبالش مطالعه میکنن سوال همیشگیشون بوده و اصن سرا ...

اتفاقا هرجا رفتم واقعا چند ساله خسته شدم از دنبال این سوال گشتن. 

اما همه مث شما بی منطقن جالب خودشماهاا حاضر نیستین رلتون با دختر خالشم بحرفه بعد الان مدافع قران شدین دو روی تا کی.  چقد

من خدا پرستم و يكتا پرستم فقط خداروقبول دارم  و بازم ميگم ي كتاب نوشته شده داستانه

اگه خدارو قبول داری پس قران رو هم باید قبول داشته باشی

اینا از هم جدا نیستن

اگه خدارو قبول داری به نظرت خدا انسان رو بدون راهنما رها میکنه؟ نه

پس یه چی باید کمکش باشه

قرآن همون کتابه

خدا استغفار میکنم ک عذاب منکر قرآن دامن من رو نگیره

زندگی یعنی خنده هایت...