2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من قانع نشدي فهميدي درست ميگيم ني ني بار تگ كردي

من نیاز به قانع شدن ندارم

این تاپیک مناسب نیست و باید بسته بشه

چون تماما توهین به خداس

زیر سوال بردن اسلام و قرآنه

زندگی یعنی خنده هایت...
همیشه کم که میارین میزنین به ریشه نمیتونین منطقی حرف بزنین چون کارتون منطقی نیست و دلیل منطقی واسش ن ...

شما اگه دنبال منطق باشین و دنبال جواب میرین دنبااش

نه ک اینجا هی بگید قران فلانو گفته الکیه

خدا اینو نمیدونسته ک گفته

اسلام تحریف شده

بی منطق دقیقا خود شماها هستید

زندگی یعنی خنده هایت...
من نیاز به قانع شدن ندارم این تاپیک مناسب نیست و باید بسته بشه چون تماما توهین به خداس زیر سوال ب ...

اخه تورو سننه؟  خو نیا الان مدافعه قرآن تویی؟؟؟؟  خدایی حاضری رلت شوهرت نه رلت با یکی دیگم باشه؟؟  مگه ماها بش نمیگیم خیانت فرق این با خیانت چیه

من نیاز به قانع شدن ندارم این تاپیک مناسب نیست و باید بسته بشه چون تماما توهین به خداس زیر سوال ب ...

من خدا پرستم و يكتا پرستم فقط خداروقبول دارم 

و بازم ميگم ي كتاب نوشته شده داستانه 

ديگه هميشه يكي موافق يكي مخالف  من ميگم تحريف شده شما قبول نكن  با سند هم گفتم دين اگه چ ...

دین مشکلی نداره

اسلام مشکلی نداره

این ادما هستن ک اسم اسلامو خراب کردن

اگه اسلام واقعی رو ادما میفهمیدن و عمل میکردن هیچ جدایی اتفاق نمیوفتاد

زندگی یعنی خنده هایت...
واقعا نمیفهمم همینایی که حمایت میکنن حاظرن شوهرشون نه رلشون با یکی دیگم باشه؟؟؟ 

اصصصصصصلللللللللااااااااا.جالب اگه شوهرشونم بهشون خیانت بکنه باشوهره کاری ندادن پوست اون زنه رومیکنن که باشوهرشون هست چون شوهرشونوفرشته میدونن

شما اگه دنبال منطق باشین و دنبال جواب میرین دنبااش نه ک اینجا هی بگید قران فلانو گفته الکیه خدا ای ...

اخه تو واسه چی خودتو جر میدی به تو چه؟؟  بلدی جواب بدی بفرما.  بلد نیستی مجبور نبیایی راه باز جاده دراز بفرما