2777
2789
عنوان

تا حالا حسودی کردین؟؟

226 بازدید | 25 پست

متاسفانه با اینکه رشته خیلی سختی رو تا دکتری درس خوندم، کلی زحمت کشیدم و ... اما بیکارم. (نپرسین رشته چیه میترسم شناخته بشم... )

سه تا از اطرافیان اخیرا سر کار رفتن و شغل دولتی دارن. دوتاشون که فقط لیسانس دارن. خلاصه براشون خوشحالم و آرزوی موفقیت دارم ولی حسادت و احساس پوچی ولم نمیکنه 😔😔

دوست داشتم حداقل نتیجه اینهمه زحمتم رو میدیدم... ☹☹

لطفا برام دعا کنین راه درست رو برم و جسور تر بشم... و خدا خودش کمکم کنه ☹

خیلی دلم گرفته

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

حالا بگو شاید یکی نیاز داشت بردن سرکار ببین مشکل از اعتماد به نفس خودته و گرنه چرا لیسانسیه سر کار باشه تو نباشی 💯

شاید یه چیز بهتر واست کنار گذاشته شده بد نیست یکم مثبت فکر کنیم

روانشناسیم که تو شناخت روان خودم موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف تا دلت بخواد حسادت میکنم

ولی ازش به هیچ نتیجه ای نمیرسم جز اینکه روز به روز پس رفت میکنم اونا پیشرفت

حسادت نابودت میکنه

فقط باید سعی کنی بهترین خودت باشی

بخدا شعار نمیدم بهش رسیدم

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲

اون موقع که دکتری میگرفتید نمیگفتن بهتون اولویتتون باید پیدا کردن شغل باشه بعد ادامه تحصیل؟؟ 

اخه من که کلاس کنکور ارشد میرفتم میگفتن تو حین درس خوندن اگه بهتون کار پیشنهاد شد قید کنکور ارشد رو بزنید کلا.

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
حالا بگو شاید یکی نیاز داشت بردن سرکار ببین مشکل از اعتماد به نفس خودته و گرنه چرا لیسانسیه سر کار ب ...

آره مشکل اعتماد به نفس که کلا دارم... متاسفانه تو خانواده ای بزرگ شدم که همیشه میگفتن نمیتونی... ☹

هووووف تا دلت بخواد حسادت میکنم ولی ازش به هیچ نتیجه ای نمیرسم جز اینکه روز به روز پس رفت میکنم اون ...

آره، دلم میخواد بهترین خودم باشم... ظاهرم نشون نمیده ولی از درون واقعا دارم اذیت میشم. به قول شما فقط پسرفت نصیبم میشه...

آره مشکل اعتماد به نفس که کلا دارم... متاسفانه تو خانواده ای بزرگ شدم که همیشه میگفتن نمیتونی... ☹

اعتماد به نفس میشه با کتاب خوندن و انجام یه سری تمرینات حل کرد این خیلیا درگیرشن خودمم خیلی از این نمی توانم ها شنیدم ولی خوبه آدم باید دلیل هایی که داره بزرگتر از این نمی توانم ها باشه 

اون موقع که دکتری میگرفتید نمیگفتن بهتون اولویتتون باید پیدا کردن شغل باشه بعد ادامه تحصیل؟؟  ...

متاسفانه حین تحصیلم شرایط خوبی نبود... هرچند الان اگر به عقب برگردم اصلا دکتری نمیخونم با اینهمهههه سختی و دنبال شغل میرم... الان دیگه با دکتری نمیشه هرکاری هم بکنی، شماتت مردم رو هم برای خودم میخرم... که اینهمه درس خوند آخرشم هیچی

متاسفانه حین تحصیلم شرایط خوبی نبود... هرچند الان اگر به عقب برگردم اصلا دکتری نمیخونم با اینهمهههه ...

نمیتونید اقدام کنید برای هیئت علمی ؟؟

استاد دانشگاه بشید پیام نور یا غیر انتفاعی؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اعتماد به نفس میشه با کتاب خوندن و انجام یه سری تمرینات حل کرد این خیلیا درگیرشن خودمم خیلی از این ن ...

من خیلی برای بهتر شدن اعتماد به نفسم تلاش کردم و همچنان تلاش میکنم.

ولی هنوزم گاها برای شروع کار جدیدی دست و پام میلرزه و سست میشم. 

من خیلی برای بهتر شدن اعتماد به نفسم تلاش کردم و همچنان تلاش میکنم. ولی هنوزم گاها برای شروع کار جد ...

بخاطر اینه که هنوز به توانایی ات اعتماد صد در صدر نداری

نمیتونید اقدام کنید برای هیئت علمی ؟؟ استاد دانشگاه بشید پیام نور یا غیر انتفاعی؟؟

جذب ها رو چک میکنم همیشه، یکبار فقط رشته مون رو میخواست. اونم مدارکم و رزومه م فرستادم گفتن مرد میخوایم... ولی هنوزم امید دارم. میدونم خدا بزرگه. 

دست خودم نیست حسادت میکنم، گاهی فک میکنم با دو تا بچه خیلی دیر شده برام... 

انشاالله به حق شب‌های قدر یه کار خوب گیرت بیاد. 

خیلی ممنونم، ایشالا شما هم به خواسته های قلبی تون برسی 🥰