2777
2789
عنوان

تا حالا حسودی کردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست
جذب ها رو چک میکنم همیشه، یکبار فقط رشته مون رو میخواست. اونم مدارکم و رزومه م فرستادم گفتن مرد میخو ...

انشاالله به حق امشب مسیر کاریت هموار بشه

شغلی که لایقشی نصیبت بشه و تلاشهات بی ثمر نمونه عزیزم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به حق امشب مسیر کاریت هموار بشه شغلی که لایقشی نصیبت بشه و تلاشهات بی ثمر نمونه عزیزم

خیلی ممنونم عزیزم، انشالله شما هم به خواسته های دلتون برسین 🥰🥰

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
میشه کتاب بهم معرفی کنی؟ 

موهبت کامل نبودن از برنه براون

خودت را به فنا نده از گر جان بیشاپ

خودت باش دختر از ریچل هالیس

6ستون عزت نفس ناتانیل براندن

البته یه تمرین هست بهترین واسه افزایش اعتماد به نفس واقعا میشه گفت معجزه میکنه

روانشناسیم که تو شناخت روان خودم موندم
موهبت کامل نبودن از برنه براون خودت را به فنا نده از گر جان بیشاپ خودت باش دختر از ریچل هالیس 6ست ...

ممنونم، میتونید تمرین رو هم بگید؟

ممنونم، میتونید تمرین رو هم بگید؟

ببینید تو یه دفتر توانایی هاتون و موفقیت هاتون و ویژگی های خوبتون (به نظر خودتون خوبن) و هر کاری که فکرش نمی‌کردی ولی انجامش دادی یا بقیه بهتون گفتن نمیتونی ولی انجام رو تو یه دفتر می‌نویسی هر صبح بعد بیدار شدن از خواب و شب قبل خوابیدن اینها رو می‌خونی و طوری تو ذهنت بیارشون که انگار الان داری انجامشون میدی واقعا حسشون کن بعد چند ماه خودت تغییرات میبینی (حالا مثلاً واسه فهمیدن یه سری دلایل که چرا تا الان وضع اینطور بوده میتونی مثلاً از خودت بپرسی چرا من استخدام نمیشم ذهنت یه سری چیزا بهت میگه مثلاً خوب نمیتونی حرف بزنی دلیل نقضش که یه جا عالی حرفی زدی بیار و بنویسش اینم دلیل واسه ریز شدن و فهمیدن اکثرا دلایل مهم البته خوب دلایل مهم و بزرگ مشخص ان)این یه سری چیزهای اضافه که تقریبا تو تک تک شوم پیشرفت کنی.موفق باشی

روانشناسیم که تو شناخت روان خودم موندم
ببینید تو یه دفتر توانایی هاتون و موفقیت هاتون و ویژگی های خوبتون (به نظر خودتون خوبن) و هر کاری که ...

خیلی ممنونم عزیزم 🥰