2777
2789
عنوان

عکس از وسایلی ک برای نوزادم خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 108 پست

عکس نمیاد باید آپلود کنی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که به سومی هم فکر میکنم هنوز دومی نیومده 

البته زندگی ها فرق میکنه من نه اعصابم میکشه نه شوهرم کمک میکنه 

از نظر مالی هم ترجیح میدم بهترینارو واسه پسرم بگیرم تا اینکه بین دوتا بچه تقسیم بشه 

ولی با همه ی اینا بدجوری دلم پر میزنه واس بچه دوم نمیدونم کار درست چیه

مگه سایت خرابه؟ نمیشه عکس گذاشت انگار 

آره خرابه

بلدی آپلود کنی؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من که به سومی هم فکر میکنم هنوز دومی نیومده  

منم منم من جرات ندارم اقدام کنم از بس بارداری سختی داشتم سر پسرم قبلش که سقط مکرری بودم بعدش هم سر پسرم از جفت سر راهی و استراحت مطلق بگیر تا کوتاهی سرویکس و موندن لنگ در هوا بدون سرکلاژ و پساری و دراز کش گذروندن بارداری ، اگه من یه بارداری آدمیزادی داشتم تا حالا شونصد تا آورده بودم 😅😅😅 

تصمیمش که خیلی راحته میگیری تموم میشه وارد عمل شدنه که سخته  من از وقتی پسرم یه سالش بود تصمیم ...

دقیقا مث منی😂😂😂😂 

پسرم ماه دیگه سه سالش میشه من اوایل میگفتم دوتا میخوام الان به غلط کردن افتادم😂

بهم یاد میدی چطور آپلود کنم

منم بلد نیستم گلم