2821
2789
عنوان

دعام کنین لطفا

85 بازدید | 9 پست

من نازایی دارم یازده ساله چشم انتظار نی نی هستم دوبار با لطف خدا باردار شدم ولی هفت هفته سقط شد . میشه هرکسی با هر زبونی و دعایی که بلده واسم دعا کنه ؟

می دونم دعا با زبون یکی دیگه زود اجابت میشه

ان شاالله همتون حاجت روا بشین

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍

ان شاالله ب حق همين شباي عزيز ب حق حضرت علي دو قلو باردار بشي و صحيح و سالم بيان بغلت

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

التماس دعا لطفا بین دعاهاتون برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین🙏 اسمش مریم🌱 خودمم فاطمه الل ...

ان شاالله خدا شفاشون بده صلوات میفرستم براشون

الهی به حق امشب 

الهی به حق بزرگی و مهربونی و معجزه های خدا

الهی به حق دستای کوچولو حضرت علی اصغر که گره های بزرگ باز میکنه

شما و همه منتظرا خیلی زود زود صاحب نی نی تپل و سالم بشین و بچه های صالح و خوبی براتون باشن...الهی آمین💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
الهی به حق امشب  الهی به حق بزرگی و مهربونی و معجزه های خدا الهی به حق دستای کوچولو حضرت علی ...

الهی امین

ان شاالله همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه

با چشمای گریون براتون صلوات میفرستم

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

🌹به نیت حاجت روایی همگیمون🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
الهی امین ان شاالله همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه با چشمای گریون براتون صلوات میفرستم

ممنونم 💜

الهی اشک چشماتون تبدیل به اشک شوق بشه به زودی💜