zash19 مدیر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 عنوان بیاین براتون دعا کنم | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 38 پست اگر میخواین براتون دعا کنم لطفاا اسمتون رو بگین التماس دعا دارم ازتون تو این شب های عزیز دعا کنید فرهنگیان قبول بشم🤍 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴 1402/01/21 | 01:07 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 ان شاء الله قبول بشی عزیزم فاطمه برام دعا کن برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 سعیده التماس دعا💚 برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 نگار و فاطمه منم برات صلوات میفرستم و آیه الکرسی میخونم💚🤲🤲✨️✨️🤲✨️🤲💚💚 براتون دعا کردم انشاا... هر چی میخواین و به صلاحتونه براتون بشه تنتون سالم و دلتون خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشین 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
آآآاناناس عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4917 براتون دعا کردم انشاا... هر چی میخواین و به صلاحتونه براتون بشه تنتون سالم و دلتون خوش عاقبت بخیر هر ... ممنونم عزیزدلم.بهترنها برات رقم بخوره ان شاءالله✨️💚🤲🤲🫂🤲💚💚✨️ ✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 امضام منم برای شما صلوات میفرستم تسبیح دستمه برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی و خداوند یک فرزند سالم و صالح بهتون هدیه بده🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 برای یک بخت خوب و ازدواج موفق دعام کنین منم از ته ته دلم براتون دعا میکنم حاجت روا بشین🤲🌸 برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی و ازدواج خوبی داشته باشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 حاجتروا بشی دعا کن برای پاک از دنیا رفت و عاقبت بخیری م برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
یه_روزی_میرم_از_سایت عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 18865 دعا برای ظهور و حل شدن مشکل خواهرم و سلامتی پدرومادرم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فرفره_جادو عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2237 برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بش ... ممنون🌸منم براتون دعا کردم آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 من🥲 برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 التماس دعا انشاالله حاجت روا بشی برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 دعاکن منم فردابتونم یه مرغ بخرم کباب کنم یک ماهه دلم میخواد😔 برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 واسه من دعا کن به اونی که میخام برسم منم دعاذمیکنم برات برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
zash19 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 501 محدثه ام برام دعا کن ارامشمو دیگ بهم نریزن و حاجتم براورده بشه برات دعا کردم انشاا... هر چی میخوای و به صلاحته برات بشه تنت سالم و دلت خوش عاقبت بخیر هر دو دنیا بشی 🌷 🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴