2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیایید لطفا سونو 13

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 48 پست
فولیک اسید و آهن هم میخورم  به خدا اینقدر ناراحت شدم امروز که پریود شدم دنیا رو سرم خراب شد

انشالا این ماه میگیره به حق علی

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که هر چی خدا بخاد بازم، دوما اینکه سالم و صالح باشه، ولی چون دوتا دختر دارم گفتیم توکل بخدا یدو ...

اگه هزینشو داری برو تعیین جنسیت ای وی اف صد درصد عست

جاری من دو تا دختر داره میخاد انجام بده

اگه هزینشو داری برو تعیین جنسیت ای وی اف صد درصد عست جاری من دو تا دختر داره میخاد انجام بده

شوهرم میگه آزمایش گاهی نمیخام باشه، و اینکه عوارض هم داره، همین تغذیه رو انتخاب کردیم گفتیم حالا ما یکم خودمون رو گرم کنیم اگه خدا بخاد میده دیگه 

من یه سقط داشتم قلبش تشکیل نشد الان ۸ ماه میگذره باردار نشدم

می‌ی به همین زودیا انشالا به حق همین شب ها و ماه عزیز 

میگم ای وی اف عوارض نداره

چرا داره، توی طولانی مدت برای مادر داره، واینکه امکان چند قلو زایی و امکان ناقص شدن زیاده توش، فقط اینش خوبه که مطمئین همون جنسیتی هست که میخایی، وگرنه خطراتش بالاست، هم ای وی اف هم ای یو ای 

من امشب اولین اقدامم هست 

انشالله که میگیری و همونی میشه که میخوای 

یعنی اولین باره که جلوگیری نمیکنی پس چرا رفتی دکتر قرص گرفتی شاید خودت باردار میشدی دیگه نیازی به قرص نبود

انشالله که میگیری و همونی میشه که میخوای  یعنی اولین باره که جلوگیری نمیکنی پس چرا رفتی دکتر ق ...

چون من پسر میخاستم، از سه ماه قبل رفتم دکتر که رژیم بهم بده دیگه توی طول درمان این قرص ها رو هم داد بهم، وگرنه سونو دادم مشکلی نبود، نه کیست نه چسبندگی، فولیکول هم زیاد داشتم ولی خوب کوچیک بودن دیگه 

امیدوارم اگه به خیر و صلاحته خدا بهت یه کاکل زری بده🥰

مرسی عشقم، انشالا خدا یدونه فرشته هم به شما بده عزیزم