2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیایید لطفا سونو 13

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 48 پست
بذار یه چیزی بگم من دیکه نصف عمرم تو دکتر زنان بودم برا پسر دارشدن فولیکل باید ۱۸ تا۲۲ باشه پایینت ...

جدی میگی، نمیدونم والا بخدا، من امشب توکل به خدا اقدام کردم ولی باید صبر کنمدببینم میشم یا نه اگه نشم دوباره باید رژیمم رو ادامه بدم 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

این خودتون میگید براتون بنویسم دکتر یا دکتر خودش تشخیص میده میگه انجام بدید چه جوری باید رفت سونو فهمید

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو چی مصرف کردی گلم؟

اسنهاشون یادم نیست بخدا، یکیش از روز سوم پری تا پنج روز یکیش از روز پنجم تا پنج روز، با داروهای گیاهی و معجون های گیاهی 

این خودتون میگید براتون بنویسم دکتر یا دکتر خودش تشخیص میده میگه انجام بدید چه جوری باید رفت سونو فه ...

دکتر خودش نوشت، رفتم سونو، روز 13 قاعدگی

اسنهاشون یادم نیست بخدا، یکیش از روز سوم پری تا پنج روز یکیش از روز پنجم تا پنج روز، با داروهای گیاه ...

لتروزول،؟؟؟؟

گلومیقن؟؟؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
اسنهاشون یادم نیست بخدا، یکیش از روز سوم پری تا پنج روز یکیش از روز پنجم تا پنج روز، با داروهای گیاه ...

قرصهات کلومیفن نبود؟؟

منم رفتم دکتر ماه پیش بهم کلومیفن داد ولی ماه اول باردار نشدم

نه امروز پریود شدم ماه دومم این پریودم تموم بشه اقدام باید بکنم قرصهای من کلومیفن و متفورمین و قرص ...

منم فولیک اسید و قرص آهن و ای میخورم الان سه مذه

چرا اصرار داری پسر باشه دلتو بسپار به خدا هرچی از سمت خدا بیاد قشنگه

اولا که هر چی خدا بخاد بازم، دوما اینکه سالم و صالح باشه، ولی چون دوتا دختر دارم گفتیم توکل بخدا یدونه دیگه بیاریم اگه خدا ست پسر باشه که شوهرمم تنها نباشه و مزه جفتش رو بجشیم، ولی بازم هر چی خدا بخاد