2777
2789
عنوان

به دوستم خیلی حسودیم میشه:)😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 70 پست
واقعا بخاطر جکوزی خونه مادربزرگش ناراحتی؟؟ ما میریم خونه مادر بزرگم کارم اینه با دختر داییم بشینم ت ...

خلاصه خاستم بگم خیلی چیزای قشنگتری هم هست فقط باید یکم بیشتر به اطرافت توجه کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حرفایی که بقیه میزنن چرت وپرته!!

واقعیت اینکه توی دنیا خیلی چیزا دست ما نیست

یه عده ای هم دارن تو اروزهای ما زندگی میکننن

غصه خوردن وحسادت کردن هم خیلیییی طبیعیع

ولی نکته اینجاس ک مقایسه کردن حال مارو بدتر میکنه

پس یا با حال بدی ووقعیت تلخ کنار بیا یا انقدر خودتو سرگرم کارای مفید بکنه ک دیگ انرژی برا ی این افکارنداشت باشی

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
با توجه به نظر کاربر ها چرا میخوایید آدم هایی که وضع مالی خوبی دارند رو بد بخت جلوه بدید همش میگید م ...

اینا واسه اروم کردن خودشونه وگرنه درسته همه مشکل دارن ولی پولدارا خیلی از مشکلاتو ندارن 

اینا واسه اروم کردن خودشونه وگرنه درسته همه مشکل دارن ولی پولدارا خیلی از مشکلاتو ندارن 

آره واقعا 

دوستم از نظر مالی هیچ مشکلی نداره قیافشم از من خیلی پایین تره پسر دکتر و صاحب معدن بهش اصرار میکنه با من ازدواج کن

خدا ❤
واقعا بخاطر جکوزی خونه مادربزرگش ناراحتی؟؟ ما میریم خونه مادر بزرگم کارم اینه با دختر داییم بشینم ت ...

گلم واقعیت اینه جکوزی به کنار 

ولی پول واقعا خوشبختی میاره که ما ها نداریم

خدا ❤
منم ببرقول میدم شلوغ نکنم

قدمت رو چشم ببین خونه مادربزرگ من یه حیاط بزرگ داره که کلی هنوز گوسفند و گاو دارن تنور داره و وقتی میریم صبحها با بوی عطر نون تازه اش از خواب بیدار میشیم لبنیات تازه و همه چی سنتی عاشقشم بخدا میگم اونجا یه تیکه از بهشته برامن