2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم؟:(

204 بازدید | 16 پست

چرا این همه خودم رو با بچه های کلاس مون مقایسه میکنم چه از لحاظ خانواده و زیبایی چه از لحاظ مادیات خیلی ب خودم آسیب میزنم....

این مقایسه ها هیچ وقت به جای خوبی ختم نشده آخرش اعتقاد ب خدا فقط کمتر شده و احساس میکنم کسایی ک اعتقادی ندارن زندگی شون بهتره....

در ضمن ۱۷ سالمه نمی‌دونم چرا این همه نتیجه هام بچه سالانه جلوه میدن

عضویتت مبارک🥲💞 ولی خب گاهی اوقات از اینکه آدم روش فشار هست یا بالعکس کاری نداره و تنهاست این افکار منفی به ذهنش میاد 

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایطم و سنم مثل شماس  اما دوباره دارم سعی میکنم رابطمو با خدا تقویت کنم

خیلی خوبه موفق باشی ببین من رشتم انسانیه اصلا منطق رو میخونم پی میبرم خدایی هست اما واقعا منطقه نمی‌دونم کجاست ک این همه تبعیض قائله

خیلی خوبه موفق باشی ببین من رشتم انسانیه اصلا منطق رو میخونم پی میبرم خدایی هست اما واقعا منطقه نمی‌ ...

مرسی همچنین؛ اون بدلیل محدود بودن ماست ک نمیتونم پی ببریم

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋
عضویتت مبارک🥲💞 ولی خب گاهی اوقات از اینکه آدم روش فشار هست یا بالعکس کاری نداره و تنهاست این افکار ...

مرسی کلی مهربونم آره من تو مدرسه جدیدمون موفق نشدم با کسی ارتباط برقرار کنم و اینم خیلی اذیتم می کنه اما این افکار منفی ب حدی زیاده ک غیر قابل کنترل شده واسه من 

شاید بخاطر سنت داری بیشترین تاثیر مدرسه رو الان میبینی 

تاثیر مدرسه چیه 

مدرسه دوست داره همه ما مث هم باشیم 

حرکت گله ای 

هر کاری اون می‌کنه تو هم بکن هر جوری که اون هست تو هم باش

پس طبیعیه این که دائم مقایسه کنی چون اصن هدف همینه تومدرسه و به ناخودآگاه بچه ها اینا رو تزریق میکنن

عجیب و بچگانه نیس ، همه این دوران رو داشتیم 

سعی کن جدی نگیری و بهترین خودت باشی 

اصن گور بابای بقیه 

کاربر آقا هستم ..
مرسی همچنین؛ اون بدلیل محدود بودن ماست ک نمیتونم پی ببریم

اره اما من یک ساله دارم راجب علت  تبعیض خدا تحقیق میکنم از علما و مراجع تقلید مختلف پرس و جو کردم اما به جایی نرسیدم

مرسی کلی مهربونم آره من تو مدرسه جدیدمون موفق نشدم با کسی ارتباط برقرار کنم و اینم خیلی اذیتم می کنه ...

خواهش 

ارتباط رو  عزیزم کتاب چگونه با هرکسی صحبت کنیم رو بخون امیدوارم کمکت کنه 

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بنظرم تبعیضی وجود نداره

اصلا 

اگه یکی از ابتدای زندگیش تو رفاهه به این دلیله که اون نسلای قبلیش پدرشون در اومده و الان این داره نتیجه اونا رو میبینه 

این یکیش بود 

من هر جا مقایسه کردم تبعیض ندیدم حقیقتا

کاربر آقا هستم ..
شاید بخاطر سنت داری بیشترین تاثیر مدرسه رو الان میبینی  تاثیر مدرسه چیه  مدرسه دوس ...

دقیقا همینه راجبش شنیدم و درکش هم کردم میگن ک خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو اما این ک آخرش همه چی ب خدا ختم میشه خیلی مسخرس

بنظرم تبعیضی وجود نداره اصلا  اگه یکی از ابتدای زندگیش تو رفاهه به این دلیله که اون نسلای قبل ...

نگاهت خیلی فرق داره واسه کسی ک فلجه چ توجیهی داری؟

چرا نتیجه خاندان رو باید بچه ببینه ؟

دقیقا همینه راجبش شنیدم و درکش هم کردم میگن ک خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو اما این ک آخرش همه چی ب ...

قبول دارم 

تو سیستم آموزشی ما تلاش اینه که یسری عقاید رو به زورم شده تحمیل کنن بهت 

کاربر آقا هستم ..
خواهش  ارتباط رو  عزیزم کتاب چگونه با هرکسی صحبت کنیم رو بخون امیدوارم کمکت کنه

اینکه دوست ندارم باهاشون ارتباط داشته باشم هم موثره چون صرفا جز فحش حرفی از دهن سون در نیامده