2777
2789

سلام. تشکر میکنم.

به حق قرآن و اهل بیت، حاجت روا باشیم همگی.

از خدا چی میخوام؟

لیست آرزوهام:

سلامتی، طول عمر و ظهور امام زمان،

عافیت، امنیت، سلامتی و آرامش و حاجت روایی برای همه،

بینا شدن خودم و شفای کامل مامانم و مورد عنایت و توجه امام زمان واقع شدنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سلامتی همه مریضا برای سلامتی منم دعا کنید لطفا حالم خوب نیست

صاحب الزمان عج آمین گوی دعاهاتون باشه ان شالله به حق این شبهای عزیز

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

برای تمام مادرانی که حسرت بچه دارن... 

تمام مادرانی که نی نی هاشون سقط میشه...

و من...که دوبار سقط داشتم....🥺

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

برای سبز شدن  دامن همه منتظرا و سبز شدن دامن من تو این ماه بحق این شب های عزیز🥺♥️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

برا دل همه بچه های کار،برا همه. پسرائی که شغل ندارن،برا همه بیکارا،برا همه غریبا،برا همه زنایی ک بهشون ظلم میشه،برا بچه هایی ک بچگی ندارن،برا همه اونایی ک میخوان ازدواج کنن و شرایطشو ندارن،برا همه بیکسا،برا همه بی پناها،برا همه زندانیا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

برای با عزت و شرف زندگی کردن

برای تمام مرزبانان کشورمون

برای دور بودن بلا از کشورمون

برای آرامش و سلامتی و دل خوش برای هم وطنامون

برای شادی روح شهدا

برای خونه دار شدن مستاجرا

برای ازدواج خوب جوونا

برای مریض ها

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
سلام. تشکر میکنم. به حق قرآن و اهل بیت، حاجت روا باشیم همگی. از خدا چی میخوام؟ لیست آرزوهام: سلا ...

ان شالله دوست عزیز امام زمان عج شفات بده 

چیزهایی که از خدا می خواهید بنویسید من سه سال پیش انجام دادم به خیلی ها به لطف خدا رسیدم ،به گذشته فکر کنید به هر کدوم که رسیدید شکر گزار هم باشیم خداوند کریم و بخشنده است‌ ..

برای همه شکسته دل ها

برای همه دلتنگ ها

برای همه منتظرا

برام دعاکنین علی ام برگرده:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
چیزهایی که از خدا می خواهید بنویسید من سه سال پیش انجام دادم به خیلی ها به لطف خدا رسیدم ،به گذشته ف ...

دقیقا...

من عید پارسال رفته بودم مشهد اونجا زیارت کربلا خواستم....وچندماه بعدش امام حسین طلبید...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

برا دل همه بچه های کار،برا همه. پسرائی که شغل ندارن،برا همه بیکارا،برا همه غریبا،برا همه زنایی ک بهش ...

الهی آمین،،عزیزم پیامت قلبمو به درد آورد ان شالله خدا یارویاور همه کسایی باشه که گفتی