belabelabela مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 عنوان مهاجرت به امریکا | مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 31 پست اکثرا الان اگه بخوان مهاجرت کنن من دیدم میرن اروپاکانادا و امریکا خیلی سخت شده نه؟بند بند وجودم میخواد بره امریکا :(اینم یکی دیگه از خواستههایی که هیچوقت قرار نیست بهش برسم... آه اگر آزادی سرودی میخواند... 1402/01/21 | 00:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fdhjjg عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 866 نه مثل من قاچاقی بری ترکیه نتونی غریبی تحمل کنی بخای بیای پولم نداشته باشی برگردی فنم بلدنباشی بری سرکار غیراز چوپانی پای گله رفتن تا یه چیزی گیرت بیاد برگردی یادش بخیر خودم احمق رفیقمم خل😃😃😃😃😃😃
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 چرا قرار نیس برسی هنوزم میشه رفت. سخته ولی غیر ممکن نیست من فرصتامو هدر دادم. نه درست حسابی درس دانشگاهمو خوندم نه زبان پولدارم که نیستم آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 چرا نرسی تلاش کن حتی نمیدونم چکار باید کنم کاش یه راهنما داشتم یه مشاور آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 نیازی نیست مستقیم بری ویزای یه کشور راحت تر رو بگیر از اونجا برو آمریکا میشه واقعا؟ باید یه چندسال تو همون کشور درس بخونی کار کنی که بعدش بتونی بری نه؟ آه اگر آزادی سرودی میخواند...
سیماخ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 3960 من فرصتامو هدر دادم. نه درست حسابی درس دانشگاهمو خوندم نه زبان پولدارم که نیستم امیدوارم ب خواستن برسی. نا امید نشو تلاش کن پرس و جو کن از افرادی که رفتن یا کسایی که میدونن ❤
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 خب طوری نیس که شما میری اروپا یا کانادا حالا کاری یا تحصیلی بعد راحتر میتونی بری امریکا شما در مورد مهاجرت کاری اطلاع دارید؟ چه کارایی رو قبول میکنن؟ آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 تنها راه مهاجرت به آمریکا بجز لاتار...ی تحصیلیه.تحصیلی هم خود شخص فقط ۲۰ ساعت اجازه کار داره و همراه ... لاتاری هم که تمکن مالی زیاد میخواد آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 لا تاری برنده شو من شانس برنده شدن ندارم😂 داشته باشم هم خب تمکن مالی زیاد میخواد آه اگر آزادی سرودی میخواند...
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7993 شما در مورد مهاجرت کاری اطلاع دارید؟ چه کارایی رو قبول میکنن؟ نه عزیزم فقط میدونم سخته راحت ترینش همون تحصیلیه اگه برا دکترا بری شرایط بهتری داره حقوقم داره کلا رشته تا رشته متفاوتهممکنه تو رشتت یه کسی باشه که مشاوره برا مهاجرت کاری داشته باشه چون همچین موردی رو دیدم باید تحقیق کنی من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 آمریکا کلا یه دنیای دیگه است خیلی از اروپایی ها هم دوست دارن اقامت آمریکا بگیرن واسه خودش یه دنیاس د ... واقعا یه دنیای دیگهست. جهان اولِ اول به همهی اونایی که متولد اونجان حسودی میکنم آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 نه مثل من قاچاقی بری ترکیه نتونی غریبی تحمل کنی بخای بیای پولم نداشته باشی برگردی فنم بلدنباشی بری س ... :))))))))) قاچاقی اخهه آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 امیدوارم ب خواستن برسی. نا امید نشو تلاش کن پرس و جو کن از افرادی که رفتن یا کسایی که می ... مرسی از راهنماییت عزیزمحتما آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1818 نه عزیزم فقط میدونم سخته راحت ترینش همون تحصیلیه اگه برا دکترا بری شرایط بهتری داره حقوقم دار ... حتما، ممنون از راهنماییت عزیزم آه اگر آزادی سرودی میخواند...
بلاتریکس عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 905 لاتاری هم که تمکن مالی زیاد میخواد ۲۴ ساعت پول رو حسابت باشه تمکن میدن.ولی در کل باید اونقدری داشته باشی که خونه بتونی بگیری و چندماه اول که درامد نداری رو سر کنی