2777
2789
عنوان

عمل بینی داااارم لطفا بیاین کمک

329 بازدید | 17 پست

بچها من احتمالا دکتر گفت ۲۶عملمه یا ۲۳لطفا کسایی ک عمل کردن بیان یکم راهنماییم کنن قبل عمل چی کنم بعد عمل چیکارا باید بکنم در مورد خوابیدن ورم بینی اگ چیزی میدونین بگین بهم چی بخورم خوبه چی نباید بخورم خلاصه هرچی ک فک میکنین کمکم میکنه بگین ممنون میشم کمک کنین بهم 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت ترین عمله راااحت  پیش،کدوم دکتر میری؟

خسروی اصفهان

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
بعد عمل تا ۳روز غذایه نرم و آبکی بخور اصلا چیز سفت نخور سربالا بخواب اصلا ب پهلو نخواب زیاد سرتو تو ...

مرسی عزیزممم واقعا ممنونم اخه ادم استرس میگیره اگ‌چیزی بلد نباشه تجربها کمک میکنن 

کدوم‌دکتر

خسروی

مرسی عزیزممم واقعا ممنونم اخه ادم استرس میگیره اگ‌چیزی بلد نباشه تجربها کمک میکنن 

فدات عزیزم عمل راحتیه اصلا استرس نداشته باش من ک درد نداشتم اصلا کبودم نشدم نمک و هم حذف کن از غذات از چند روزجلوتر و بعد عملت هم همینطور نه ب طور کامل حذف کنی ها ولی نصبت ب همیشه کمتر بخور ورم بینیت زود میخوابه

خودشون همه چی رو میگن 

قبل عمل چیزی نخور ناشتا باش حتما 

همراه باید داشته باشی 

بعد عمل هم که باید آب کرفس بخوری سوپ بخوری نمک و فلفل نباید بخوری 

طاق باز باید بخوابی ، زیاد حرف نزن  ، وقتی هم خندیدی گونه هاتو از دو طرف بگیر که بینیت پهن نشه 

عمل خیلی راحتیه اصلا درد نداره فقط یکم کلافه میشی که اونم باید حوصله کنی 

همینا یادم بود

بزن گوگل کامل بخون

نمک نخور اصلا

طاق باز بخواب بعد عملا من تا سه ماه طاق باز خوابیدم

دو هفته برنج نخوردم

بیست و پنج روز نون نخوردم

اب کرفس و اب اناناس طبیعی بعد عمل زیاد بخور

قرص هارو سر ساعت بخور

حرف زیاد نزن یعنی اصلا نزن فقط حرفای ضروری

ی هفته فقط دراز بکش

موقع بلند شدن به خودت فشار نیار

سرتو همش بالا نگه دار

چیزای سنگین بلند نکن

تیشرت و تاپ یقه گشاد بپوش

موقع گوشی دست گرفتن حواست باشه رو صورتت نیوفته

بعد دو هفته اروم اروم کار خونه رو شروع کن

غذا سوپ فرنی اینا بخور اونم سوپ میکس شده

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

.یه روز قبل یا همون روز دوش بگیر و شیو کن

اگه کسی داری ازا پذیرایی کنه 

بعدش عدسی و سوپ و فرنی و چیزای میکش شده درست کنه .البته ادویه و نمک نزن اصلا .نمک ورمو خیلی زیاد می‌کنه .اگه شد تو غذاهات(مثلا عدسی)آب قلم بریزه تا تقویت بشس

بعد عمل تا دو روز همش آب کرفش بخور .بدمزس ولی واسه ورم خیلی خوبه . تا دوروز کمپرس یخ بزار رو چشمات کبودیش کمتر باشه 

کمپوت آناناس و آب آناناس خیلی خوبه برات

سرتو رو به پایین نگیر و طاق باز بخواب 

فدات عزیزم عمل راحتیه اصلا استرس نداشته باش من ک درد نداشتم اصلا کبودم نشدم نمک و هم حذف کن از غذات ...

ممنون از رهنماییت من کلا ادم ترسویی ام همه تعجب کردن ک‌چطوری میخام عمل کنم واسه همینم کلی استرس دارم

بزن گوگل کامل بخون نمک نخور اصلا طاق باز بخواب بعد عملا من تا سه ماه طاق باز خوابیدم دو هفته برنج ...

چقدددد دوووووست دارممممم ک اینهمه چیزای خوب گفتی بهم مرسییی