2777
2789
عنوان

ای خدا با این جهیزیه😂بیاین لطفا..خوش سلیقه ها❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 37307 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهایی که با دل خوش ازدواج کردین . عروسی گرفتین . مراسم گرفتین . جهیزیه گرفتین منی که بدون هیچ کدو ...

غصه خوردن دیگه فایده ای نداره گذشتها گذشته تلاش کن برای آینده بچهات اگه داری 

شماهایی که با دل خوش ازدواج کردین . عروسی گرفتین . مراسم گرفتین . جهیزیه گرفتین منی که بدون هیچ کدو ...

الان فکر میکنی برای ماهای که این کارو کردن خوشبختی خریدن؟؟؟ دل خوش خریدن؟؟ یا فکر میکنی تو زندگی ما هیچ مشکلی نیست؟؟؟؟داریم خوش و خرم زندگی میکنیم؟؟؟ بدون هیچ مشکلی ؟؟؟بدون دغدغه و فکر؟

نه عزیزمن زندگی هرجوری که میخواد شروع بشه بشه پایانش باید قشنگ باشه!

عزیزم اگه این فرشو میخای بخری توجه کن دست میکشی به خواب فرش عین پارچه مخمله اون قسمتی که برعکس خوابش دست میکشی پررنگتر میشه یا مثلا بالای فرش که می ایستی خوشرنگه حالا که میری به اصطلاح قسمت پایین فرش رنگ فرش کمرنگتر میشه دقیقا مث پارچهای مخملی  سا میندازه  

ما میخاستیم بخریم دیدیم اینطوریه منصرف شدیم افشان خریدیم خیلیم راضی هسیم خداروشکر