2777
2789
عنوان

ای خدا با این جهیزیه😂بیاین لطفا..خوش سلیقه ها❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 37307 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم طرح زیاد نداره و طراحی مختلف ندا ه و طرح هاش زیاد تکرار شده و طرحش زیاد جالب نیس عزیزم برو کاشان بخر بس خوشگله میخوای همشو بخری البته من نظر خودمو گفته دیگه وقتی دوست دارین نگه دارین فرش تون را

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

مبل هات عالی ان ببین از خود کسی ازش مبل خریدی بپرس چ فرشی انتخاب کنم

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

شماهایی که با دل خوش ازدواج کردین . عروسی گرفتین . مراسم گرفتین . جهیزیه گرفتین

منی که بدون هیچ کدوم ازدواج کردم . یعنی حتی مراسم خاستگاری هم نداشتم . اینکه هیچکدوم اینارو نداشتم به نظرتون منطقیه غصه بخورم؟

شماهایی که با دل خوش ازدواج کردین . عروسی گرفتین . مراسم گرفتین . جهیزیه گرفتین منی که بدون هیچ کدو ...

نە ولله چون کاریە کە شدە شایدم مقصر خودتون بودین 

من مراسم خواستگاری داشتم عقدو عروسیو اینا ولی یە سری مشکلات برام پیش اومد اوایل ازدواج خیلی غصەدارم کرد ای کاش فقط یە مراسم عقد سادە داشتم ولی دلم انقد ناخوش نمیشد ای کاش