من هر سال حرم امام علی بودم ولی این سال خدایا دلم گرفته از زمین زمان گله دارم خدایا گوشه چش ...
چه خوب من خیلی دوس دارم برم حرم حضرت علی یه بار خونه ی حضرت علی رو تو خواب دیدم و تو خواب میدونستم نجفه در حالی که تا اونموقع نمیدونستم و از کسی نشنیده بودم نجفه.خونه رو هم بعدا تو نت فیلمش و دیدم همونجوری بود تقریبا.فکر کنم تو خواب رفتم زیارت برگشتم.
چه خوب من خیلی دوس دارم برم حرم حضرت علی یه بار خونه ی حضرت علی رو تو خواب دیدم و تو خواب میدونستم ن ...
خوشبحالت
یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم
چشم محتاجیم چشم خدا هرچی تو دلته به حق علی فاطمه بهت بده
یک عدد تعلیق شده (من A60good)سابق هستم نفسمبنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.
چشم محتاجیم چشم خدا هرچی تو دلته به حق علی فاطمه بهت بده
پسر بزرگم ۵ اردیبهشت وارد ۲۵ سالگی میشه و چند وقته میگه من میخوام ازدواج کنم . توروخدا دعا کنید عروس خوبی براش پیدا شه به حق این شب و روز عزیز . من نگرانم
پسر بزرگم ۵ اردیبهشت وارد ۲۵ سالگی میشه و چند وقته میگه من میخوام ازدواج کنم . توروخدا دعا کنید عروس ...
یا خدا ا ته دل ازت میخوام این مادرو از نگرانی در بیاره. میگن دعای مادرا میگره من ک مادرم دشمنمه و داره زندگیم رو خراب میکنه برام مادری کن و دعا کن از ته دلت منم مثل پسرت دعا کن نتونن زندگیم رو نابود کنن 😭😭😭😭😭
یک عدد تعلیق شده (من A60good)سابق هستم نفسمبنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.