2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوره زمونه ده تا هم داشته باشیم پس فردا رابطه ی آنچنان خوبی نه باهمدیگه دارن نه باپدرومادر...چیزی ک الانه تو همه خانواده ها داریم میبینیم...نورد میشناسم ۸تابچه داره کسی نیست ازش نگه داری کنه و خودش تک و تنهازندگی میکنه

ببین بستگی به تربیت خودتون داره 

با این شرایط اقتصادی بهترین کار تک فرزندیه 

من خودم یه خواهر دارم 

فاصله سنیمون خیلی زیاده اگه میخوای اینجوری باشه یه دونه بچه بسه 

و اینکه اگه یدونه بچه داشته باشی میتونی چیزای زیادی واسش فراهم کنی 

مزایا بیشمار.معایب شاید در اینده حس کنه تنهاس

والا خدا شاهده که الان نود درصد ماها احساس تنهایی میکنیم💔😢تک فرزندم نبودیم و نیستیم خاله و دایی و عمه و عمو هم داریم یکبااااار به دردمون نخوردن که هیچ

همیشه درد رو دردامونم گذاشتن

توی بدبختی و مشکلات در حال تماشا و زخم زبون زدن و فخر فروشی

توی خوشی در حال زهر مار کردن احوال خوش ادم

چی بگم والا
وای دوستای تک فرزندم خیلی شل و ولو لوسن  ازینا که لا پر قو بزرگ شدن اصلا نمیشه تنها تو اجتماع ...

همه چی بستگی ب تربیت داره.بچه ی من ک لوس نیست.۸سالشه ...خیلیم اجتماعی و مودب و مورد احترامه

من مشاوره رفتم برای فرزند دوم ، 

ایشون خیلی موارد که توضیح دادن این بود 

باید اول مادر شرایط روحی و روانی و سلامت داشته باشه تا بتونه بچه بعدی هم رسیدگی کنه 

شرایط اقتصادی خانواده ،  روابط بین زن و شوهر و زناشویی 

تمامی این موارد بررسی شد بعد من تصمیم گرفتم برای دومی 

و یکی از دلایل دیگه که خوده من بچه دوم آوردم شوهرم عاشق بچس ، اگر شوهرم دوست نداشت همون یکی بس بود 

در کل کسی که تک فرزند هست کنترل روی اون زیاده ، پدر و مادر مثل دوربین یکسره دارن کنترلش میکنن بچه کمال گراست

پدرو مادر استرس زیادی دارن 

به نظر من که بچه دوم آرودن به خود افراد بستگی داره 

ولی زندگی من قشنگ تر و شیرین تر شده ولی سخت هم هست

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
همه چیز به تربیت خودتون بستگی داره  اگه شرایطشو ندارید دیگه بچه دار نکشید اما سعی کنید بچه تون ...

بچم خیلی اجتماعیه با همه زود جور میشه ولی یکم لوس شده ک ربطی ب تک فرزندی نداره چون منو همسرم خیلی بچه دوستیم خیلی قربون صدقش میریم