2777
2789
این دوره زمونه ده تا هم داشته باشیم پس فردا رابطه ی آنچنان خوبی نه باهمدیگه دارن نه باپدرومادر...چیز ...

کاملا موافقم حداقل خودم برم سر کار بعد سه سالگیش..... مستقل شم نیازم ب بچه و شوهر نباشه در اینده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا موافقم حداقل خودم برم سر کار بعد سه سالگیش..... مستقل شم نیازم ب بچه و شوهر نباشه در اینده&nbs ...

من الان تمام تمرکزم رو تربیت این بچه س...تمام تلاشم رو واسه موفقیت و پیشرفتش دارم میکنم.درحد یه دونه تواناییشو دارم ک بهترینها رو واسش تهیه کنم از لحاظ پوشاک و بازی و آموزش ولی میدونم دوتا بشن دیگه خبری نیست ازین کارا...مجبورم همه چیو تقسیم کنم و ب حداقل برسونم 

من الان تمام تمرکزم رو تربیت این بچه س...تمام تلاشم رو واسه موفقیت و پیشرفتش دارم میکنم.درحد یه دونه ...

دقیقا حرف منو زدی من واسه پسرم خيلي وقت میزارم هر روز کتاب میخونم یا واسش بازی کار دستی درست میکنم خیلیم محبت میکنم و از الان واسه هفت هشت سالگیش برنامه چیدم ک چه کلاسایی بفرستم، همیشه لباس خوب تنش میکنم

ولی مطمئنم دو تا شن من حتی توان حرف زدنم باهاش ندارم چ برسه بازی و عصبیم میشم چون من خواب شبم خراب شه حالم بد میشه و با اوضاع مالیمون ک متوسطه نمیتونم مثل الان لباسو اسباب بازی بگیرم