2777
2789
عنوان

بچه ها تا کی میتونن کامل حرف بزنن؟

83 بازدید | 10 پست

پسرم ۳۱ ماهشه کامل حرف نمیزنه در حد جمله ی سه چهار کلمه ای میگه منظورشو کامل با حرف میرسونه اسم همه چیو میدونه هر چیم ما میگیم کامل متوجه میشه ولی جمله بندیش بیشتر سه کلمه ایه 

تا ده میشماره رنگا حيوانات میوه ها همه چیو میشناسه دستو پا شکستم بعضی شعرام میگه مثلا میگه تا تا عیا سی خدا بلل بابا اندازی 

یا میگه چشم چشم ابلو دماغ دهن 

یا میگه لالا عروسک بخواب کوچولو

جالبه شعرو میگه ولی جمله هاش کوتاهه 

تا کی وقت داره کامل حرف بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون کلماتی که اشتباه میگه باخاش تمرین کن درست بگه بعدا سخته درست کردنش جروفی که اشتباه میگه رو تمرین کن

براش قصع کوتاه بگو خیلی کوتاه مثلا بابا رفت مغازه _بستنی خرید_ اورد تو خوردی

اینو چند بار تکرار کن بعد تشویقش کن عین تو بگه یاد میگیره چندتا جمله پشت هم بگه

بهتون به صداهای کم هم واکنش نشون میده؟ مثلا صدای پرنده ای بیاد سرشو برمیگردونه؟ یا آروم صداش کنی ؟

بله لب خونیم میکنه از این نظرا خیلی تیزه مثلا من صدای آیفون نمیشنوم ولی پسرم میشنوه

بله لب خونیم میکنه از این نظرا خیلی تیزه مثلا من صدای آیفون نمیشنوم ولی پسرم میشنوه

پس خداروشکر ...هیچی نیست عزیزم...به مرور خودش اوکی میشه...بچه ها هر کدوم یه مدلن.. یکی دیر راه میوفته یکی دیر دندوناشو در میاد...غمت نباشه❤️